Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Cuy CF Acarsur
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Magallanes rent richting de bal. Magallanes passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Saco Vértiz de bal onder controle te krijgen. Barrena is nu in balbezit. Barrena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Cuy CF - Acarsur 0:1

23e minuut.
Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros geeft de bal voor. Allemant kopt de bal weg. Quispe rent richting de bal. Quispe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Echegaray passt de bal met de wreef. Vidal onderschept slim de pass. Cuba probeert de bal met de borst te controleren. Abugattás bereikt de bal nog maar net als eerste. Abugattás geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Masías is nu in balbezit. Echegaray onderschept slim de pass. Echegaray passt de bal zonder na te denken. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Cuy CF - Acarsur 1:1

34e minuut.
Portocarrero kopt de bal weg. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal passt de bal zonder na te denken. Barrena is nu in balbezit. Barrena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Cuy CF 54%, Acarsur 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Cuy CF - Acarsur 1:1

58e minuut.
Inworp. Huamán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begazo probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Loayza rent richting de bal. Tempone verovert de bal door een tackle van achteren. Tempone probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Cuy CF - Acarsur 1:2

87e minuut.
Vidal geeft de bal voor. Araujo heeft problemen om de bal te vangen. Barrena is nu in balbezit. Barrena haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Cuy CF 54%, Acarsur 46%.
Real Cuy CF - Acarsur 1:2