Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bellavista Alianza_TLV
Normal Tactiek 541
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Villavicencio geeft de bal voor. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez met een sublieme pass. Traverso heeft problemen om de bal te vangen. Traverso geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bellavista - Alianza_TLV 0:1

9e minuut.
Villavicencio speelt de bal door. Klungelig pakt Lozano de bal. Ampuero rent richting de bal. Lozano onderschept slim de pass. Lozano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yupanqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Traverso de bal. Traverso probeert naar een medespeler te passen. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bellavista - Alianza_TLV 0:2

20e minuut.
de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villavicencio. de la Piedra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de la Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lira is nu in balbezit. Lira passt de bal in één keer door. Traverso rent richting de bal. Traverso geeft een hoge lob. de la Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Parra onderschept slim de pass. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira passt de bal zonder na te denken. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira onderschept slim de pass. Lira passt de bal zonder na te denken. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano met een sublieme pass. de la Piedra heeft problemen om de bal te vangen. de la Piedra draait met de bal, schiet en ... Carbajal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. de la Piedra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Traverso bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso draait met de bal, schiet en ... Villavicencio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Traverso neemt de hoekschop. de la Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal. Vivanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bellavista - Alianza_TLV 0:3

38e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft een hoge lob. Carbajal heeft problemen om de bal te vangen. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lozano geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Villavicencio de bal onder controle te krijgen. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel. Vivanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bellavista - Alianza_TLV 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bellavista 72%, Alianza_TLV 28%.
Bellavista - Alianza_TLV 0:4

51e minuut.
Klungelig pakt Carbajal de bal. Vivanco probeert naar een medespeler te passen. Lira rent richting de bal. Lira geeft een hoge lob. de la Piedra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lira geeft een lange en hoge pass. de la Piedra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Guerrero kopt de bal weg. Yupanqui controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capria. Capria krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt de la Piedra de bal. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano passt de bal zonder na te denken. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. de la Piedra is nu in balbezit. de la Piedra schiet op doel. Villavicencio probeert de bal aan de voet te houden. Vivanco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Espinoza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díaz komt het veld opgelopen. Torres geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Traverso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Traverso met een sublieme pass. de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bellavista - Alianza_TLV 0:5

72e minuut.
Traverso geeft de bal voor. Carbajal kopt de bal weg. Lira geeft de bal voor. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Vidal met een sublieme pass. de la Piedra heeft problemen om de bal te vangen. de la Piedra schiet op doel. Vivanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bellavista - Alianza_TLV 0:6

82e minuut.
Ampuero rent richting de bal. Gutiérrez onderschept slim de pass. Gutiérrez met een sublieme pass. Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ampuero rent richting de bal. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft een lange en hoge pass. de la Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Piedra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bellavista 64%, Alianza_TLV 36%.
Bellavista - Alianza_TLV 0:6