Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Wolves FC_wakawaka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bermejo met de inworp. Alzamora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
de la Piedra rent richting de bal. de la Piedra geeft een hoge lob. Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia haalt uit met een fantastische trap. Saco Vértiz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rocha rent richting de bal. Rocha met een sublieme pass. Beteta rent richting de bal. Concha is nu in balbezit. Concha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Wolves 44%, FC_wakawaka 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Wolves - FC_wakawaka 0:0

51e minuut.
Valverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valverde geeft de bal voor. de la Piedra kopt de bal weg. Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Rocha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Rocha de bal. Pérez is nu in balbezit. Pérez geeft de bal voor. Barreto is nu in balbezit. Barreto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Wolves - FC_wakawaka 0:1

71e minuut.
Montoya geeft de bal voor. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Balarezo de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Wolves 47%, FC_wakawaka 53%.
Blue Wolves - FC_wakawaka 0:1