Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Linaje Celeste C.F. Zhaisa FC
Normal Tactiek 532
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Villarán passt de bal in één keer door. Santisteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros rent richting de bal. Santisteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santisteban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Montalvo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meza rent richting de bal. Meza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Linaje Celeste C.F. - Zhaisa FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linaje Celeste C.F. 49%, Zhaisa FC 51%.
Linaje Celeste C.F. - Zhaisa FC 0:1

52e minuut.
Osores met een sublieme pass. Santisteban probeert naar een medespeler te passen. Magallanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Santisteban is nu in balbezit. Santisteban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Linaje Celeste C.F. - Zhaisa FC 1:1

56e minuut.
Nicolini verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez geeft een lange en hoge pass. Cominges heeft problemen om de bal te vangen. Arredondo is nu in balbezit. Arredondo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Quinteros probeert naar een medespeler te passen. Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Vivanco is nu in balbezit. Vivanco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Osores heeft problemen om de bal te vangen. Carrario is nu in balbezit. Carrario passt de bal met de wreef. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Linaje Celeste C.F. 39%, Zhaisa FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Linaje Celeste C.F. - Zhaisa FC 1:1