Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biermok fc persas
Normal1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen poor


7e minuut.
Renger passt de bal met de wreef. Barzola is nu in balbezit. Barzola passt de bal met de wreef. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 1:0

11e minuut.
Ampuero rent richting de bal. Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Echenique speelt de bal door. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tiutiu speelt de bal door. Echenique probeert naar een medespeler te passen. Renger met een sublieme pass. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Danayan verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan passt de bal in één keer door. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ... Indacochea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 2:0

17e minuut.
Danayan onderschept slim de pass. Danayan geeft een hoge lob. Surma kopt de bal weg. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Indacochea met een sublieme pass. Nowiński kopt de bal weg. Renger geeft de bal voor. Surma maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Indacochea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Surma rent richting de bal. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 3:0

23e minuut.
Renger geeft een hoge lob. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu probeert naar een medespeler te passen. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Echenique probeert naar een medespeler te passen. Barzola heeft problemen om de bal te vangen. Barzola passt de bal in één keer door. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Danayan passt de bal zonder na te denken. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal zonder na te denken. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Barzola rent richting de bal. Portocarrero onderschept slim de pass. Echenique tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echenique krijgt een gele kaart. Portocarrero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Portocarrero kan niet meer verder spelen. Concha komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique passt de bal in één keer door. Renger bereikt de bal nog maar net als eerste. Renger geeft een lange en hoge pass. Surma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal zonder na te denken. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel. Indacochea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 4:0

35e minuut.
Renger passt de bal zonder na te denken. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma onderschept slim de pass. Surma haalt uit met een fantastische trap. Indacochea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 5:0

39e minuut.
Vidaurre onderschept slim de pass. Tiutiu rent richting de bal. Tiutiu passt de bal in één keer door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma draait met de bal, schiet en ... Indacochea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valle Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 6:0

41e minuut.
Surma geeft een lange en hoge pass. Renger heeft problemen om de bal te vangen. Renger probeert naar een medespeler te passen. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 17%, fc persas 83%.
biermok - fc persas 7:0

54e minuut.
Ortiz de Zevallos passt de bal zonder na te denken. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal met de wreef. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola schiet op doel. Indacochea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 8:0

58e minuut.
Klungelig pakt Ampuero de bal. Danayan is nu in balbezit. Danayan met een sublieme pass. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ortiz de Zevallos geeft een lange en hoge pass. Gremo geeft de bal voor. Valle Riestra heeft problemen om de bal te vangen. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 9:0

64e minuut.
Surma met een sublieme pass. Barzola rent richting de bal. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique geeft een hoge lob. Cueto heeft problemen om de bal te vangen. Indacochea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Surma rent richting de bal. Surma passt de bal in één keer door. Concha is nu in balbezit. Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Barzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 10:0

75e minuut.
Renger bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola met een sublieme pass. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap. Indacochea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 11:0

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Indacochea niet meer kan verder spelen. Acevedo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Surma heeft problemen om de bal te vangen. Ampuero rent richting de bal. Surma is nu in balbezit. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique draait met de bal, schiet en ... Acevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Cueto trapt de bal weg. Danayan kopt de bal weg. Valle Riestra is nu in balbezit. Surma verovert de bal door een tackle van achteren. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Concha rent richting de bal. Concha passt de bal met de wreef. Renger met een sublieme pass. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 12:0

89e minuut.
Concha rent richting de bal. Renger onderschept slim de pass. Renger probeert naar een medespeler te passen. Echenique is nu in balbezit. Echenique draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique onderschept slim de pass. Echenique probeert naar een medespeler te passen. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - fc persas 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 17%, fc persas 83%.
biermok - fc persas 13:0