Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mithril triplex
Kaname Chan Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ferenczi onderschept slim de pass. Vellido verovert de bal door een tackle van achteren. Vellido probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dávila schiet op doel. Alba probeert naar een medespeler te passen. Lamas rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - triplex 1:0

17e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez passt de bal met de wreef. Lamas is nu in balbezit. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zapata met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Dávila de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila onderschept slim de pass. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mithril - triplex 2:0

31e minuut.
Ferenczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenczi geeft een lange en hoge pass. Sánchez is nu in balbezit. Dávila onderschept slim de pass. Dávila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
de la Cruz rent richting de bal. Vellido rent richting de bal. Vellido passt de bal zonder na te denken. Valverde is nu in balbezit. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sánchez geeft een lange en hoge pass. Dávila rent richting de bal. Dávila passt de bal in één keer door. Vellido geeft een hoge lob. Intzoglou probeert de bal aan de voet te houden. Valle Riestra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 58%, triplex 42%.
Mithril - triplex 2:0

67e minuut.
Vellido passt de bal met de wreef. Sánchez rent richting de bal. Dávila rent richting de bal. Klungelig pakt Dávila de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Parodi trapt de bal weg. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila rent richting de bal. Dávila draait met de bal, schiet en ... Zapata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 63%, triplex 37%.
Mithril - triplex 2:0