Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los Lobos FC El Ciclón de Mórrope
532 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Maza geeft de bal voor. Inworp. Bueno met een snelle inworp. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre passt de bal met de wreef. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Maza geeft een hoge lob. Begazo rent richting de bal. Begazo met een sublieme pass. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los Lobos FC - El Ciclón de Mórrope 0:1

22e minuut.
Barzola rent richting de bal. Barzola passt de bal zonder na te denken. Mariátegui is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre draait met de bal, schiet en ... Hayashi heeft problemen om de bal te vangen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre geeft de bal voor. Klungelig pakt Carranza de bal. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los Lobos FC - El Ciclón de Mórrope 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los Lobos FC 75%, El Ciclón de Mórrope 25%.
los Lobos FC - El Ciclón de Mórrope 0:2

55e minuut.
Machado met een sublieme pass. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre passt de bal in één keer door. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre passt de bal in één keer door. Hayashi is nu in balbezit. Hayashi schiet op doel. Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Ego-Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre speelt de bal door. Hayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayashi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hayashi passt de bal zonder na te denken. Ojeda rent richting de bal. Met opzet legt Machado zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Machado naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Barzola met een sublieme pass. Oré is nu in balbezit. Oré met een sublieme pass. Miyashiro is nu in balbezit. Miyashiro draait met de bal, schiet en ... Arredondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los Lobos FC - El Ciclón de Mórrope 1:2

81e minuut.
Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ego-Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Ego-Aguirre passt de bal met de wreef. Hayashi rent richting de bal. Hayashi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los Lobos FC - El Ciclón de Mórrope 1:3

88e minuut.
Flores geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talledo met de inworp. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft een lange en hoge pass. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hayashi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los Lobos FC 73%, El Ciclón de Mórrope 27%.
los Lobos FC - El Ciclón de Mórrope 1:3