Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Municipal S.I. biermok
nor mal 2.0 Tactiek Normal1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 47.9
good Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Soldenis verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios is nu in balbezit. Palacios met een sublieme pass. Révész rent richting de bal. Révész draait met de bal, schiet en ... Corrales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soldenis met een snelle inworp. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa passt de bal in één keer door. Surma speelt de bal door. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Gortatowski met een snelle inworp. Révész geeft een lange en hoge pass. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barrantes trapt de bal weg van het doel. Daar is Tiutiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathé speelt de bal door. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész verovert de bal door een tackle van achteren. Révész passt de bal in één keer door. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Municipal S.I. 48%, biermok 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Municipal S.I. - biermok 0:0

51e minuut.
Barrantes probeert naar een medespeler te passen. Révész is nu in balbezit. Révész passt de bal in één keer door. Arroyo rent richting de bal. Arroyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bravo heeft problemen om de bal te vangen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal zonder na te denken. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Poukamisas verovert de bal door een tackle van achteren. Révész controleert de bal met de borst. Révész draait met de bal, schiet en ... Corrales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - biermok 1:0

56e minuut.
Palacios passt de bal met de wreef. Arroyo rent richting de bal. Arroyo speelt de bal door. Révész rent richting de bal. Révész schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Danayan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski schiet op doel. Barrantes bokst de bal weg.

67e minuut.
Bravo onderschept slim de pass. Daar is Tiutiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap. Bravo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrantes bokst de bal weg.

68e minuut.
Soldenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldenis geeft de bal voor. Bravo is nu in balbezit. Surma verovert de bal door een tackle van achteren. Surma geeft de bal voor. Barrantes bokst de bal weg.

79e minuut.
Mathé probeert naar een medespeler te passen. Révész speelt de bal door. Poukamisas is nu in balbezit. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Corrales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo draait met de bal, schiet en ... Corrales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Municipal S.I. 54%, biermok 46%.
Deportivo Municipal S.I. - biermok 1:0