Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc persas Deportivo Municipal S.I.
Normal Tactiek nor mal 2.0
36% Balbezit 64%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 42.4
zwak Schieten zeer goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Cárdenas geeft de bal voor. Bravo kopt de bal weg. Mathé speelt de bal door. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Nowosielski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Mathé onderschept slim de pass. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski draait met de bal, schiet en ... Indacochea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:1

8e minuut.
Révész rent richting de bal. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Nowosielski is nu in balbezit. Révész rent richting de bal. Révész schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ampuero is nu in balbezit. Révész verovert de bal door een tackle van achteren. Révész passt de bal in één keer door. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:2

19e minuut.
Mathé passt de bal zonder na te denken. Portocarrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios begaat een overtreding. Palacios krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Mathé passt de bal zonder na te denken. Valle Riestra is nu in balbezit. Nowosielski onderschept slim de pass. Révész is nu in balbezit. Révész schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski schiet op doel. Indacochea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:3

27e minuut.
Palacios speelt de bal door. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski probeert naar een medespeler te passen. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:4

30e minuut.
Palacios probeert naar een medespeler te passen. Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski probeert naar een medespeler te passen. Révész is nu in balbezit. Révész haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:5

34e minuut.
Révész controleert de bal met de borst. Portocarrero is nu in balbezit. Révész met een sublieme pass. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mathé onderschept slim de pass. Mathé met een sublieme pass. Palacios met een sublieme pass. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész draait met de bal, schiet en ... Paal! Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski geeft de bal voor. Ampuero heeft problemen om de bal te vangen. Mathé rent richting de bal. Mathé haalt uit met een fantastische trap. Indacochea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:6

39e minuut.
Pareja is nu in balbezit. Mathé geeft de bal voor. Révész kopt de bal weg. Daar is Nowosielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Ampuero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal zonder na te denken. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski schiet op doel. Indacochea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc persas 77%, Deportivo Municipal S.I. 23%.
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:7

48e minuut.
Révész rent richting de bal. Valle Riestra onderschept slim de pass. Portocarrero rent richting de bal. Nowosielski onderschept slim de pass. Nowosielski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Ortiz de Zevallos de bal. Inworp. Gortatowski met een snelle inworp. Révész is nu in balbezit. Révész draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Indacochea trapt de bal weg. Gortatowski kopt de bal weg. Ampuero rent richting de bal. Révész onderschept slim de pass. Révész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:8

52e minuut.
Pareja speelt de bal door. Klungelig pakt Andrade de bal. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész rent richting de bal. Révész draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Csikós geeft de bal voor. Nowosielski geeft een hoge lob. Révész rent richting de bal. Révész schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:9

57e minuut.
Palacios passt de bal zonder na te denken. Mathé probeert naar een medespeler te passen. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:10

58e minuut.
Révész rent richting de bal. Révész passt de bal zonder na te denken. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski draait met de bal, schiet en ... Indacochea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:11

60e minuut.
Mathé probeert naar een medespeler te passen. Daar is Palacios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios passt de bal met de wreef. Révész is nu in balbezit. Révész haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal met de wreef. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap. Indacochea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Indacochea met een sublieme pass. Klungelig pakt Gortatowski de bal. Gortatowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mathé rent richting de bal. Mathé speelt de bal door. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cueto de bal onder controle te krijgen. Indacochea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Révész rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:12

72e minuut.
Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap. Valle Riestra kopt de bal weg. Gortatowski heeft problemen om de bal te vangen. Gortatowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mathé geeft een lange en hoge pass. Gortatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortatowski passt de bal in één keer door. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gortatowski speelt de bal door. Daar is Révész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios speelt de bal door. Révész rent richting de bal. Révész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:13

81e minuut.
Andrade passt de bal in één keer door. Gortatowski rent richting de bal. Gortatowski passt de bal met de wreef. Révész rent richting de bal. Révész schiet op doel. Indacochea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc persas 87%, Deportivo Municipal S.I. 13%.
fc persas - Deportivo Municipal S.I. 0:14