Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biermok FC Atomos
Normal1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 23
solid Schieten adequate
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Tiutiu neemt de hoekschop. Danayan speelt de bal door. Klungelig pakt Kołomyjski de bal. Kołomyjski schiet op doel. Vizcarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 1:0

5e minuut.
Tiutiu passt de bal met de wreef. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski speelt de bal door. Surma rent richting de bal. Surma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 2:0

6e minuut.
Barrón passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Machado de bal onder controle te krijgen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Vizcarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 3:0

9e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Mahé kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Surma de bal onder controle te krijgen. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 4:0

18e minuut.
Soldenis onderschept slim de pass. Soldenis met een sublieme pass. Kołomyjski rent richting de bal. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 5:0

22e minuut.
Danayan passt de bal met de wreef. Tiutiu geeft een hoge lob. Clavijo rent richting de bal. Surma onderschept slim de pass. Surma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Danayan passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen. Vizcarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velicu zal de hoekschop nemen. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Danayan passt de bal in één keer door. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrejos rent richting de bal. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Danayan passt de bal in één keer door. Kołomyjski is nu in balbezit. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel. Clavijo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Blanco de bal. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Danayan passt de bal in één keer door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Velicu met een sublieme pass. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski passt de bal zonder na te denken. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Clavijo is nu in balbezit. Surma onderschept slim de pass. Surma probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Vizcarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 6:0

41e minuut.
Graña verovert de bal door een tackle van achteren. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan met een sublieme pass. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vizcarra met een harde bal richting middenveld. Inworp. Tiutiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danayan speelt de bal door. Velicu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 24%, FC Atomos 76%.
biermok - FC Atomos 6:0

47e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma onderschept slim de pass. Surma speelt de bal door. Kołomyjski kan de bal niet met de borst controleren. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vizcarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vizcarra met een sublieme pass. Ochoa kopt de bal weg. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma verovert de bal door een tackle van achteren. Surma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cárdenas kan de bal niet met de borst controleren. Tiutiu onderschept slim de pass. Tiutiu geeft een lange en hoge pass. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Wong is nu in balbezit. Wong geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tiutiu met de inworp. Danayan geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Vizcarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 7:0

54e minuut.
Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Vizcarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 8:0

54e minuut.
Barrón rent richting de bal. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan passt de bal zonder na te denken. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Tiutiu de bal. Soldenis is nu in balbezit. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski is nu in balbezit. Kołomyjski schiet op doel. Vizcarra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kołomyjski de bal. Kołomyjski draait met de bal, schiet en ... Vizcarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 9:0

62e minuut.
Bjelanović verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelanović probeert naar een medespeler te passen. Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 10:0

65e minuut.
Kołomyjski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barzola komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Velicu speelt de bal door. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. Vizcarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Mahé rent richting de bal. Mahé geeft een lange en hoge pass. Blanco kan de bal niet met de borst controleren. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 11:0

71e minuut.
Blanco geeft een hoge lob. Inworp. Velicu met de inworp. Barzola is nu in balbezit. Barzola geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Danayan met een sublieme pass. Daar is Velicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu passt de bal zonder na te denken. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 12:0

75e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 13:0

75e minuut.
Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado passt de bal met de wreef. Clavijo heeft problemen om de bal te vangen. Barzola verovert de bal door een tackle van achteren. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vizcarra met een harde bal richting middenveld. Tiutiu kopt de bal weg. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 14:0

79e minuut.
Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu geeft de bal voor. Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Graña de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barzola is nu in balbezit. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 15:0

82e minuut.
Surma rent richting de bal. Surma passt de bal met de wreef. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - FC Atomos 16:0

84e minuut.
Cabrejos is nu in balbezit. Cabrejos met een sublieme pass. Klungelig pakt Clavijo de bal. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Soldenis heeft problemen om de bal te vangen. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata probeert naar een medespeler te passen. Barrón rent richting de bal. Barrón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Barrón de bal onder controle te krijgen. Poukamisas rent richting de bal. Poukamisas geeft de bal voor. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 16%, FC Atomos 84%.
biermok - FC Atomos 16:0