Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEYENDAS FC Mithril
433 Tactiek Kaname Chan
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.8
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Dávila is nu in balbezit. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Dávila schiet op doel. Raffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce passt de bal zonder na te denken. Terry is nu in balbezit. Dávila is nu in balbezit. Dávila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Arce rent richting de bal. Arce passt de bal met de wreef. Bustos heeft problemen om de bal te vangen. Ferenczi is nu in balbezit. Ferenczi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEYENDAS FC - Mithril 0:1

30e minuut.
Olivera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bustos de bal. Terry rent richting de bal. Dávila rent richting de bal. Dávila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Terry rent richting de bal. Klungelig pakt Dávila de bal. Terry begaat een overtreding. Terry krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Zulueta trapt de bal weg van het doel. Ciurlizza kopt de bal weg. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Montalván de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Zulueta trapt de bal weg van het doel. Dávila is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terry. Dávila moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dávila kan niet meer verder spelen. Sotil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEYENDAS FC 44%, Mithril 56%.
LEYENDAS FC - Mithril 0:1

50e minuut.
Orlandini met de inworp. Montalván bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deza. Deza krijgt een gele kaart. Montalván raakt geblesseerd tijdens het duel. Montalván zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sotil rent richting de bal. Klungelig pakt Sotil de bal. Sotil schiet op doel. Raffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEYENDAS FC - Mithril 0:2

57e minuut.
Orlandini speelt de bal door. Zulueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotil verovert de bal door een tackle van achteren. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotil verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
LEYENDAS FC - Mithril 0:3

65e minuut.
Sotil rent richting de bal. Sotil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Terry de bal. Sotil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotil haalt uit met een fantastische trap. Raffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sotil is nu in balbezit. Sotil schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Zulueta met een harde bal richting middenveld. Sotil kan de bal niet met de borst controleren. Terry onderschept slim de pass. Sotil onderschept slim de pass. Sotil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEYENDAS FC - Mithril 0:4

83e minuut.
Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Orlandini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deza geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ferenczi draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Raffo trapt de bal weg. Ferenczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferenczi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEYENDAS FC 49%, Mithril 51%.
LEYENDAS FC - Mithril 0:4