Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edulis biermok
433 Tactiek Normal1
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten good
hopeless Passen good
hopeless Verdedigen good


4e minuut.
Danayan kopt de bal weg. Velicu rent richting de bal. Velicu passt de bal in één keer door. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. Arroyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Tiutiu onderschept slim de pass. Tiutiu speelt de bal door. Barzola is nu in balbezit. Barzola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ganoza de bal onder controle te krijgen. Arroyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap. Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:1

10e minuut.
Galdós is nu in balbezit. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa passt de bal met de wreef. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Barzola is nu in balbezit. Barzola speelt de bal door. Surma heeft problemen om de bal te vangen. Surma haalt uit met een fantastische trap. Arroyo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Surma de bal. Surma passt de bal zonder na te denken. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Arroyo trapt de bal weg van het doel. Danayan kopt de bal weg. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap. Arroyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Soldenis passt de bal met de wreef. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:3

29e minuut.
Danayan geeft een lange en hoge pass. Surma rent richting de bal. Surma geeft een lange en hoge pass. Barzola rent richting de bal. Barzola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Velicu verovert de bal door een tackle van achteren. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap. Arce probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:4

40e minuut.
Danayan kopt de bal weg. Klungelig pakt Barzola de bal. Velicu met een sublieme pass. Klungelig pakt Surma de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Danayan passt de bal zonder na te denken. Barzola is nu in balbezit. Barzola met een sublieme pass. Surma rent richting de bal. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Velicu heeft problemen om de bal te vangen. Velicu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tiutiu de bal onder controle te krijgen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tiutiu kopt de bal weg. Surma probeert de bal aan de voet te houden. Surma passt de bal in één keer door. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edulis 82%, biermok 18%.
Edulis - biermok 0:4

54e minuut.
Mahé met een sublieme pass. Velicu speelt de bal door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma onderschept slim de pass. Surma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Velicu is nu in balbezit. Velicu passt de bal in één keer door. Danayan kan de bal niet met de borst controleren. Barzola rent richting de bal. Barzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Soldenis met de inworp. Danayan rent richting de bal. Danayan passt de bal met de wreef. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tiutiu neemt de hoekschop. Danayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal met de wreef. Barzola heeft problemen om de bal te vangen. Danayan is nu in balbezit. Danayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola passt de bal in één keer door. Surma rent richting de bal. Surma draait met de bal, schiet en ... Arroyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:5

71e minuut.
Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan rent richting de bal. Danayan passt de bal in één keer door. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma schiet op doel. Arroyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:6

75e minuut.
Ganoza rent richting de bal. Danayan is nu in balbezit. Danayan passt de bal met de wreef. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:7

80e minuut.
Danayan rent richting de bal. Danayan met een sublieme pass. Klungelig pakt Surma de bal. Surma draait met de bal, schiet en ... Arroyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:8

81e minuut.
Ochoa passt de bal zonder na te denken. Cartel probeert naar een medespeler te passen. Ochoa speelt de bal door. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap. Arroyo bokst de bal weg. Ganoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganoza geeft een hoge lob. Aguilar probeert de bal aan de voet te houden. Mahé rent richting de bal. Mahé draait met de bal, schiet en ... Arroyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Klungelig pakt Ochoa de bal. Danayan is nu in balbezit. Danayan passt de bal met de wreef. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:9

86e minuut.
Velicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu met een sublieme pass. Danayan probeert naar een medespeler te passen. Barzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzola schiet op doel. Arroyo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Tiutiu geeft de bal voor. Casaretto heeft problemen om de bal te vangen. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ... Arroyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:10

88e minuut.
Surma onderschept slim de pass. Surma geeft de bal voor. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edulis - biermok 0:11

90e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan met een sublieme pass. Barzola rent richting de bal. Barzola draait met de bal, schiet en ... Arroyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edulis 81%, biermok 19%.
Edulis - biermok 0:11