Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEYENDAS FC fc persas
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Montalvo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ampuero rent richting de bal. Ampuero probeert naar een medespeler te passen. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Portocarrero de bal. Deza verovert de bal door een tackle van achteren. Deza met een sublieme pass. Caballero rent richting de bal. Caballero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Portocarrero met een sublieme pass. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ampuero met een sublieme pass. Pareja is nu in balbezit. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pareja is nu in balbezit. Terry rent richting de bal. Pareja onderschept slim de pass. Pareja draait met de bal, schiet en ... Raffo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Zulueta geeft een hoge lob. Ampuero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja haalt uit met een fantastische trap. Raffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEYENDAS FC - fc persas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEYENDAS FC 67%, fc persas 33%.
LEYENDAS FC - fc persas 0:1

77e minuut.
Deza rent richting de bal. Cueto rent richting de bal. Deza verovert de bal door een tackle van achteren. Deza schiet op doel. Indacochea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ampuero geeft een hoge lob. Ciurlizza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deza rent richting de bal. Deza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Valle Riestra de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caballero is nu in balbezit. Caballero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEYENDAS FC - fc persas 1:1

86e minuut.
Terry is nu in balbezit. Terry geeft de bal voor. Cueto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deza draait met de bal, schiet en ... Indacochea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LEYENDAS FC - fc persas 2:1

89e minuut.
Zulueta is nu in balbezit. Andrade begaat een overtreding. Zulueta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valle Riestra kopt de bal weg. Ampuero heeft problemen om de bal te vangen. Caballero is nu in balbezit. Caballero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEYENDAS FC 39%, fc persas 61%.
LEYENDAS FC - fc persas 2:1