Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Municipal S.I. los Lobos FC
nor mal 2.0 Tactiek 532
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 16.8
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Huamán passt de bal in één keer door. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski passt de bal met de wreef. Révész is nu in balbezit. Révész schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 1:0

3e minuut.
Mathé passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Csikós de bal. Csikós geeft de bal voor. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Révész rent richting de bal. Révész passt de bal in één keer door. Mathé speelt de bal door. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 2:0

11e minuut.
Huamán kopt de bal weg. Nowosielski heeft problemen om de bal te vangen. Flores is nu in balbezit. Nowosielski verovert de bal door een tackle van achteren. Nowosielski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Flores geeft de bal voor. Inworp. Mathé met de inworp. Carranza probeert naar een medespeler te passen. Mathé geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montero speelt de bal door. Huamán kopt de bal weg. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Révész is nu in balbezit. Révész haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dziwisz geeft een hoge lob. Daar is Maza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 3:0

25e minuut.
Révész verovert de bal door een tackle van achteren. Révész met een sublieme pass. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 4:0

28e minuut.
Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski speelt de bal door. Révész heeft problemen om de bal te vangen. Révész schiet op doel. Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 5:0

30e minuut.
Huamán probeert naar een medespeler te passen. Mathé rent richting de bal. Mathé passt de bal in één keer door. Révész is nu in balbezit. Révész haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ojeda rent richting de bal. Ojeda geeft de bal voor. Gortatowski rent richting de bal. Révész is nu in balbezit. Révész schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montero trapt de bal weg. Mathé probeert naar een medespeler te passen. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel. Montero bokst de bal weg.

37e minuut.
Csikós is nu in balbezit. Mathé speelt de bal door. Révész is nu in balbezit. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Révész geeft een hoge lob. Ojeda kopt de bal weg. Mathé probeert naar een medespeler te passen. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Municipal S.I. 26%, los Lobos FC 74%.
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 5:0

48e minuut.
Orlandini kopt de bal weg. Dyjak is nu in balbezit. Dyjak geeft de bal voor. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 6:0

50e minuut.
Nowosielski haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert naar een medespeler te passen. Mathé kopt de bal weg. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 7:0

52e minuut.
Mathé verovert de bal door een tackle van achteren. Mathé geeft een hoge lob. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 8:0

53e minuut.
Huamán kopt de bal weg. Mathé rent richting de bal. Mathé speelt de bal door. Daar is Nowosielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowosielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 9:0

55e minuut.
Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamán verovert de bal door een tackle van achteren. Huamán passt de bal met de wreef. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Montero trapt de bal weg. Huamán kopt de bal weg. Nowosielski probeert de bal met de borst te controleren. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész schiet op doel. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 10:0

59e minuut.
Huamán passt de bal in één keer door. Nowosielski geeft de bal voor. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 11:0

62e minuut.
Gortatowski kopt de bal weg. Révész is nu in balbezit. Révész passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nowosielski de bal. Nowosielski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nowosielski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gortatowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Révész geeft een lange en hoge pass. Mathé is nu in balbezit. Mathé schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nowosielski de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Révész rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 12:0

72e minuut.
Mathé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathé passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Révész de bal. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 13:0

74e minuut.
Mathé met een sublieme pass. Révész rent richting de bal. Révész passt de bal met de wreef. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Huamán met een sublieme pass. Nowosielski is nu in balbezit. Nowosielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Huamán met een sublieme pass. Mathé heeft problemen om de bal te vangen. Mathé met een sublieme pass. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel. Montero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Montero niet meer kan verder spelen. Barrera komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mathé zal de hoekschop nemen. Huamán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ojeda met een harde bal richting middenveld. Révész kopt de bal weg. Nowosielski rent richting de bal. Nowosielski draait met de bal, schiet en ... Barrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 14:0

82e minuut.
Flores geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mathé neemt de hoekschop. Révész is nu in balbezit. Révész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 15:0

83e minuut.
Barzola speelt de bal door. Csikós geeft de bal voor. Révész is nu in balbezit. Révész draait met de bal, schiet en ... Barrera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Orlandini kopt de bal weg. Dyjak speelt de bal door. Gortatowski rent richting de bal. Révész rent richting de bal. Révész haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 16:0

89e minuut.
Gortatowski is nu in balbezit. Gortatowski passt de bal met de wreef. Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Révész draait met de bal, schiet en ... Barrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Municipal S.I. 21%, los Lobos FC 79%.
Deportivo Municipal S.I. - los Lobos FC 17:0