Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utorrent Pro triplex
352 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Bresani verovert de bal door een tackle van achteren. Bresani geeft een lange en hoge pass. Delgado kopt de bal weg. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martínez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez geeft een lange en hoge pass. Vellido kopt de bal weg. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Saco Vértiz bokst de bal weg.

7e minuut.
Vellido met de inworp. Olivera geeft een lange en hoge pass. Daar is Lomas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lomas met een snelle inworp. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez passt de bal in één keer door. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utorrent Pro - triplex 0:1

38e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba met een sublieme pass. Delgado speelt de bal door. de Souza rent richting de bal. de Souza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utorrent Pro 47%, triplex 53%.
Utorrent Pro - triplex 0:1

90e minuut.
Delgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galdós komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utorrent Pro 48%, triplex 52%.
Utorrent Pro - triplex 0:1