Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utorrent Pro LEYENDAS FC
352 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Terry is nu in balbezit. Terry geeft een hoge lob. Espinosa is nu in balbezit. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballón haalt uit met een fantastische trap. de Souza probeert de bal aan de voet te houden. Zulueta rent richting de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Valdizán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galdós komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Terry probeert de bal aan de voet te houden. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft de bal voor. Caballero rent richting de bal. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ciurlizza met een snelle inworp. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Galdós zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Galdós naar de kleedkamers voor een vroege douche. Suárez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bustos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresani onderschept slim de pass. Bresani met een sublieme pass. Deza rent richting de bal. Deza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Armas rent richting de bal. Armas met een sublieme pass. Navarrete is nu in balbezit. Ballón onderschept slim de pass. Ballón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utorrent Pro 46%, LEYENDAS FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Utorrent Pro - LEYENDAS FC 0:0

49e minuut.
Zulueta probeert de bal aan de voet te houden. Ballón rent richting de bal. Ballón schiet op doel. Raffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Navarrete probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Utorrent Pro - LEYENDAS FC 1:0

49e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft de bal voor. Ciurlizza kopt de bal weg. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Navarrete geeft de bal voor. Caballero is nu in balbezit. Deza is nu in balbezit. Deza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Terry onderschept slim de pass. Terry probeert naar een medespeler te passen. Deza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utorrent Pro 60%, LEYENDAS FC 40%.
Utorrent Pro - LEYENDAS FC 1:0