Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mithril El Ciclón de Mórrope
Kaname Chan Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


31e minuut.
Machado met de inworp. Ego-Aguirre is nu in balbezit. Ego-Aguirre geeft een hoge lob. Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dávila rent richting de bal. Begazo is nu in balbezit. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila schiet op doel. Na een snelle pass probeert Parra de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 77%, El Ciclón de Mórrope 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mithril - El Ciclón de Mórrope 0:0

49e minuut.
Ego-Aguirre rent richting de bal. Ego-Aguirre speelt de bal door. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Parra is nu in balbezit. Parra geeft een hoge lob. Flores is nu in balbezit. Flores geeft de bal voor. Ibáñez springt en kopt de bal. Carranza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Flores rent richting de bal. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila passt de bal zonder na te denken. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Rocha de bal. Dávila rent richting de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila draait met de bal, schiet en ... Arredondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores passt de bal in één keer door. Talledo probeert naar een medespeler te passen. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila draait met de bal, schiet en ... Arredondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mithril 71%, El Ciclón de Mórrope 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mithril - El Ciclón de Mórrope 0:0