Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biermok Utorrent Pro
Normal1 Tactiek 352
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


3e minuut.
de Souza verovert de bal door een tackle van achteren. Soldenis geeft de bal voor. Korpisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpisalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Utorrent Pro 1:0

7e minuut.
Velicu passt de bal zonder na te denken. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal met de wreef. Korpisalo rent richting de bal. Korpisalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma probeert de bal met de borst te controleren. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Korpisalo rent richting de bal. Korpisalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Armas rent richting de bal. Velicu verovert de bal door een tackle van achteren. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Surma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Danayan kopt de bal weg. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma passt de bal in één keer door. Korpisalo rent richting de bal. Korpisalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bjelanović kopt de bal weg. Velicu met een sublieme pass. Korpisalo probeert de bal aan de voet te houden. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Galdós kopt de bal weg. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma passt de bal met de wreef. Korpisalo is nu in balbezit. Korpisalo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Danayan speelt de bal door. Renger rent richting de bal. Renger passt de bal met de wreef. Surma rent richting de bal. Surma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vera-Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpisalo onderschept slim de pass. Korpisalo passt de bal met de wreef. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Danayan kopt de bal weg. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Utorrent Pro 2:0

34e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Korpisalo is nu in balbezit. Korpisalo speelt de bal door. Surma rent richting de bal. Surma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Utorrent Pro 3:0

36e minuut.
Inworp. Soldenis met de inworp. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Korpisalo rent richting de bal. Korpisalo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Renger bereikt de bal nog maar net als eerste. Velicu met een sublieme pass. Ochoa speelt de bal door. Korpisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpisalo schiet op doel. Saco Vértiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Saco Vértiz met een sublieme pass. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa speelt de bal door. Korpisalo is nu in balbezit. Korpisalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 21%, Utorrent Pro 79%.
biermok - Utorrent Pro 3:0

50e minuut.
Armas is nu in balbezit. Armas passt de bal zonder na te denken. Surma is nu in balbezit. Surma haalt uit met een fantastische trap. Saco Vértiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Danayan kopt de bal weg. Renger bereikt de bal nog maar net als eerste. Renger passt de bal zonder na te denken. Surma probeert de bal met de borst te controleren. Surma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Velicu is nu in balbezit. Velicu probeert naar een medespeler te passen. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ... Saco Vértiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Utorrent Pro 4:0

55e minuut.
Bjelanović probeert naar een medespeler te passen. Surma is nu in balbezit. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Utorrent Pro 5:0

58e minuut.
Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Renger verovert de bal door een tackle van achteren. Renger speelt de bal door. Surma is nu in balbezit. Surma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Saco Vértiz trapt de bal weg. Daar is Velicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Velicu passt de bal met de wreef. Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft een hoge lob. Daar is Surma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Galdós met de inworp. Vera-Tudela rent richting de bal. Korpisalo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Korpisalo krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Korpisalo rent richting de bal. Velicu geeft een lange en hoge pass. Surma rent richting de bal. Surma schiet op doel. Saco Vértiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Utorrent Pro 6:0

81e minuut.
Korpisalo is nu in balbezit. Korpisalo geeft de bal voor. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Danayan onderschept slim de pass. Surma is nu in balbezit. Surma draait met de bal, schiet en ... Saco Vértiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Utorrent Pro 7:0

85e minuut.
Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma verovert de bal door een tackle van achteren. Surma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Klungelig pakt Ochoa de bal. Ochoa geeft een hoge lob. Korpisalo rent richting de bal. Korpisalo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biermok - Utorrent Pro 8:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Renger de bal onder controle te krijgen. Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal zonder na te denken. Korpisalo controleert de bal met de borst. Korpisalo draait met de bal, schiet en ... Saco Vértiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biermok 17%, Utorrent Pro 83%.
biermok - Utorrent Pro 8:0