Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biafra Eagles OK soccer
5-2-3 Dynamic Tactiek 433 attack
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
50.1 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten outstanding
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Onwuachi kopt de bal weg. Klungelig pakt Okoro de bal. Talma onderschept slim de pass. Onwuachi onderschept slim de pass. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bjørsvik. Onwuzuruike is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babalade heeft problemen om de bal te vangen. Okoro rent richting de bal. Okoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - OK soccer 1:0

9e minuut.
Kanu speelt de bal door. de Theux de Meylandt controleert de bal met de borst. de Theux de Meylandt passt de bal in één keer door. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Igweokolo is nu in balbezit. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa passt de bal met de wreef. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Igweokolo ... Strafschop! Obafemi raakt geblesseerd tijdens het duel. de Theux de Meylandt neemt de penalty, wat een uithaal! Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Biafra Eagles - OK soccer 1:1

16e minuut.
Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi met een sublieme pass. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap. Ikeagu bokst de bal weg. Azzato geeft de bal voor. Adepoju kopt de bal weg. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor geeft de bal voor. Okoro krijgt zijn hoofd ertegen. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Omoefe kopt de bal weg. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike passt de bal in één keer door. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik passt de bal in één keer door. Poklepović bereikt de bal nog maar net als eerste. Poklepović haalt uit met een fantastische trap. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - OK soccer 1:2

28e minuut.
Bjørsvik kopt de bal weg. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor passt de bal zonder na te denken. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Okoro legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Adepoju verovert de bal door een tackle van achteren. Adepoju geeft een hoge lob. Bjørsvik kopt de bal weg. Poklepović rent richting de bal. Poklepović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kanu met een harde bal richting middenveld. Salmenmaa kopt de bal weg. Daar is Adepoju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obafemi rent richting de bal. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Onwuzuruike onderschept slim de pass. Babalade geeft de bal voor. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - OK soccer 1:3

43e minuut.
Poklepović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yorgancı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 50%, OK soccer 50%.
Biafra Eagles - OK soccer 1:3

54e minuut.
Salmenmaa geeft een lange en hoge pass. Okoduwa kopt de bal weg. Omoefe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı onderschept slim de pass. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
de Theux de Meylandt heeft problemen om de bal te vangen. de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Ugali is nu in balbezit. Okoduwa verovert de bal door een tackle van achteren. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ugali onderschept slim de pass. de Theux de Meylandt onderschept slim de pass. de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Daar is Yorgancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yorgancı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - OK soccer 1:4

73e minuut.
Inworp. Salmenmaa met een snelle inworp. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - OK soccer 1:5

76e minuut.
Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt onderschept slim de pass. de Theux de Meylandt passt de bal in één keer door. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Salmenmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Salmenmaa met een sublieme pass. Obafemi is nu in balbezit. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - OK soccer 1:6

90e minuut.
Salmenmaa is nu in balbezit. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi passt de bal in één keer door. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro schiet op doel. Ikeagu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 63%, OK soccer 37%.
Biafra Eagles - OK soccer 1:6