Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMALT FC Francinho Utd
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 33.5
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh begaat een overtreding. Aguiar raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguiar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ayeni de bal. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel. Misík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

4e minuut.
Ugochukwu speelt de bal door. Daar is Milchbubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi verovert de bal door een tackle van achteren. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Francinho Utd 1:0

9e minuut.
Shaaka onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugochukwu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salvatori is nu in balbezit. Salvatori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Salvatori probeert naar een medespeler te passen. Ekoku met een sublieme pass. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Ayeni is nu in balbezit. McClean onderschept slim de pass. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Otiji probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Anosike rent richting de bal. Omoh onderschept slim de pass. Omoh probeert naar een medespeler te passen. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMALT FC - Francinho Utd 1:1

27e minuut.
Irozuru onderschept slim de pass. Irozuru geeft een lange en hoge pass. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Misík probeert naar een medespeler te passen. Lertxundi kopt de bal weg. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Misík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Francinho Utd 1:2

35e minuut.
Ugochukwu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaaka verovert de bal door een tackle van achteren. Shaaka speelt de bal door. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
McClean is nu in balbezit. Salvatori onderschept slim de pass. Salvatori speelt de bal door. Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Lertxundi de bal. Milchbubi rent richting de bal. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMALT FC 49%, Francinho Utd 51%.
SMALT FC - Francinho Utd 1:2

52e minuut.
Okoduwa met een sublieme pass. Omoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoh passt de bal met de wreef. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi schiet op doel. Igbinadolor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
McClean rent richting de bal. McClean probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Otiji de bal onder controle te krijgen. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Omoh geeft een hoge lob. Salvatori rent richting de bal. Salvatori passt de bal in één keer door. Milchbubi heeft problemen om de bal te vangen. Milchbubi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ugochukwu probeert naar een medespeler te passen. Corcinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMALT FC - Francinho Utd 2:2

71e minuut.
Iyenemi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Salvatori de bal onder controle te krijgen. Okoduwa speelt de bal door. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Aguiar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salvatori. Aguiar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shaaka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Omoh met een sublieme pass. Corcinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguiar. Aguiar krijgt een gele kaart. Corcinschi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Corcinschi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMALT FC 34%, Francinho Utd 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SMALT FC - Francinho Utd 2:2