Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparrow Fc Manchester ace
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 30.8
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Shavit speelt de bal door. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen geeft de bal voor. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bojanovský haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Yobo met een harde bal richting middenveld. Omoyinmi rent richting de bal. Omoyinmi schiet op doel. Yobo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Datoru geeft een hoge lob. Inworp. Eguavoen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bojanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen geeft de bal voor. Bojanovský kan de bal niet met de borst controleren. Bojanovský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shakpoke de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Shakpoke speelt de bal door. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen met een sublieme pass. Bojanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luca rent richting de bal. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Manchester ace 0:1

29e minuut.
Akabuogu verovert de bal door een tackle van achteren. Anikputa rent richting de bal. Akabuogu begaat een overtreding. Anikputa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Anikputa kan niet meer verder spelen. Akabuogu komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Luca kopt de bal weg. Bojanovský rent richting de bal. Akabuogu speelt de bal door. Bojanovský rent richting de bal. Bojanovský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Shavit probeert naar een medespeler te passen. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen geeft de bal voor. Luca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Manchester ace 0:2

43e minuut.
Shavit geeft een lange en hoge pass. Akabuogu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shavit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eguavoen geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Manchester ace 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparrow Fc 60%, Manchester ace 40%.
Sparrow Fc - Manchester ace 0:3

49e minuut.
Akabuogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabuogu met een sublieme pass. Garotinho speelt de bal door. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Yobo met een harde bal richting middenveld. Akabuogu is nu in balbezit. Akabuogu passt de bal met de wreef. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca haalt uit met een fantastische trap. Yobo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eguavoen zal de hoekschop nemen. Luca springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Akwuegbu geeft een lange en hoge pass. Eguavoen kopt de bal weg. Klungelig pakt Shakpoke de bal. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca draait met de bal, schiet en ... Yobo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Manchester ace 0:4

64e minuut.
Omoyinmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoyinmi passt de bal in één keer door. Bojanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Manchester ace 0:5

72e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal in één keer door. Luca heeft problemen om de bal te vangen. Bojanovský rent richting de bal. Bojanovský met een sublieme pass. Paal!

76e minuut.
Garotinho passt de bal in één keer door. Omoyinmi rent richting de bal. Okonkwo is nu in balbezit. Omoyinmi onderschept slim de pass. Omoyinmi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luca rent richting de bal. Luca draait met de bal, schiet en ... Yobo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparrow Fc - Manchester ace 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparrow Fc 69%, Manchester ace 31%.
Sparrow Fc - Manchester ace 0:6