Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: TOFAFC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2884
TOFAFC Soccer Champions
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 25.4
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Nwordu haalt uit met een fantastische trap. Yekini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osondu rent richting de bal. Osondu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Obiorah verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah passt de bal met de wreef. Apam is nu in balbezit. Iroha onderschept slim de pass. Iroha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TOFAFC - Soccer Champions 0:1

19e minuut.
Sule geeft een lange en hoge pass. Osondu is nu in balbezit. Iroha is nu in balbezit. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Osim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Osim is nu in balbezit. Osim geeft een hoge lob. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TOFAFC - Soccer Champions 1:1

33e minuut.
Iroha probeert naar een medespeler te passen. Nwordu is nu in balbezit. Lambert maakt een afschuwelijke overtreding. Lambert krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sule is nu in balbezit. Sule geeft een lange en hoge pass. Daar is Iroha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwordu rent richting de bal. Nwordu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike probeert naar een medespeler te passen. Iroha rent richting de bal. Iroha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin geeft een hoge lob. Nwordu heeft problemen om de bal te vangen. Iroha rent richting de bal. Iroha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Onwuzuruike onderschept slim de pass. Onwuzuruike geeft de bal voor. Apam heeft problemen om de bal te vangen. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha haalt uit met een fantastische trap. Iyodo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Godwin met een snelle inworp. Osondu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bale ... Strafschop! Bale krijgt een gele kaart. Osondu raakt geblesseerd tijdens het duel. Iroha neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iyodo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOFAFC 80%, Soccer Champions 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOFAFC - Soccer Champions 1:1

46e minuut.
Teberen passt de bal in één keer door. Lambert controleert de bal met de borst. Lambert passt de bal in één keer door. Alegbe rent richting de bal. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Godwin is nu in balbezit. Godwin met een sublieme pass. Nwordu rent richting de bal. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Inworp. Bale met de inworp. Ezeugo is nu in balbezit. Ezeugo geeft de bal voor. Alegbe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TOFAFC - Soccer Champions 2:1

77e minuut.
Sule bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule geeft een hoge lob. Osondu rent richting de bal. Osondu draait met de bal, schiet en ... Osim probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Igbinadolor rent richting de bal. Obiorah verovert de bal door een tackle van achteren. Obiorah speelt de bal door. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TOFAFC - Soccer Champions 2:2

84e minuut.
Sule probeert naar een medespeler te passen. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini rent richting de bal. Nwordu onderschept slim de pass. Nwordu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOFAFC 65%, Soccer Champions 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOFAFC - Soccer Champions 2:2