Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Empëror FC Soccer Champions
Attack Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 26.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen average


22e minuut.
Teberen rent richting de bal. Agoye verovert de bal door een tackle van achteren. Agoye geeft een hoge lob. Eguavoen is nu in balbezit. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Okala onderschept slim de pass. Sule is nu in balbezit. Baba verovert de bal door een tackle van achteren. Okala verovert de bal door een tackle van achteren. Okala draait met de bal, schiet en ... Yekini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezoba rent richting de bal. Ezoba geeft de bal voor. Inworp. Eguavoen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ofodile geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Okala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sule is nu in balbezit. Sule passt de bal met de wreef. Ofodile rent richting de bal. Ofodile haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Christopher kopt de bal weg. Ofodile is nu in balbezit. Ezoba is nu in balbezit. Ofodile verovert de bal door een tackle van achteren. Ofodile draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ezoba trapt de bal weg van het doel. Onwuzuruike kopt de bal weg. Iroha rent richting de bal. Iroha geeft een hoge lob. Siasia probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Frimpong trapt de bal weg van het doel. Agoye is nu in balbezit. Sule tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sule krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Sule is nu in balbezit. Okala rent richting de bal. Okala passt de bal met de wreef. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Christopher kopt de bal weg. Eguavoen controleert de bal met de borst. Eguavoen passt de bal met de wreef. Ofodile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ofodile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empëror FC 46%, Soccer Champions 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Empëror FC - Soccer Champions 0:0

50e minuut.
Osondu rent richting de bal. Osondu met een sublieme pass. Nwordu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwordu haalt uit met een fantastische trap. Frimpong probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godwin met een snelle inworp. Christopher is nu in balbezit. Osondu is nu in balbezit. Osondu geeft een hoge lob. Frimpong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Onwuzuruike probeert naar een medespeler te passen. Godwin speelt de bal door. Iroha rent richting de bal. Iroha schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Nwordu passt de bal met de wreef. Iroha rent richting de bal. Christopher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Christopher krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Onwuzuruike rent richting de bal. Sule rent richting de bal. Sule probeert naar een medespeler te passen. Ofodile rent richting de bal. Ofodile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Baba is nu in balbezit. Ofodile onderschept slim de pass. Ofodile geeft de bal voor. Okala rent richting de bal. Okala haalt uit met een fantastische trap. Yekini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Nwordu geeft een lange en hoge pass. Daar is Dosu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nwordu rent richting de bal. Nwordu draait met de bal, schiet en ... Osondu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nwordu is nu in balbezit. Nwordu passt de bal in één keer door. Osondu is nu in balbezit. Osondu haalt uit met een fantastische trap. Frimpong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Empëror FC - Soccer Champions 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empëror FC 57%, Soccer Champions 43%.
Empëror FC - Soccer Champions 0:1