Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Biafra Eagles EMINENCE FC
5-2-3 Dynamic Tactiek 74STAND
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 41.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Lylyk is nu in balbezit. Lylyk passt de bal in één keer door. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ugali de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mierzwiak is nu in balbezit. Mierzwiak probeert naar een medespeler te passen. Świerad rent richting de bal. Świerad schiet op doel. Ugali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Onwuzuruike is nu in balbezit. Okoro speelt de bal door. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... Anyamkegh probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ayinde trapt de bal weg van het doel. Ślusarczyk kopt de bal weg. Okoro probeert de bal met de borst te controleren. Okoro draait met de bal, schiet en ... Anyamkegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 1:0

15e minuut.
Onwuzuruike heeft problemen om de bal te vangen. Okoro rent richting de bal. Ślusarczyk rent richting de bal. Okoro is nu in balbezit. Okoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Adepoju kopt de bal weg. Mierzwiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor geeft de bal voor. Okoro springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lylyk passt de bal met de wreef. Daar is Halas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos met een sublieme pass. Lylyk geeft een lange en hoge pass. Kanu bokst de bal weg.

22e minuut.
Daar is Okoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk is nu in balbezit. Okoro rent richting de bal. Okoro draait met de bal, schiet en ... Anyamkegh maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Lylyk rent richting de bal. Van de Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Paar geeft een hoge lob. Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Obidimalor speelt de bal door. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ... Anyamkegh bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Adepoju zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obidimalor geeft een lange en hoge pass. Okoro maakt een snoekduik en kopt de bal. Anyamkegh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 2:0

35e minuut.
Ugali probeert naar een medespeler te passen. Igweokolo geeft een lange en hoge pass. Ofodile kopt de bal weg. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Obidimalor speelt de bal door. Okoro heeft problemen om de bal te vangen. Ślusarczyk rent richting de bal. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Anyamkegh met een sublieme pass. Halas kopt de bal weg. Kaku is nu in balbezit. Kaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Okoro rent richting de bal. Ślusarczyk rent richting de bal. Onwuachi onderschept slim de pass. Okoro onderschept slim de pass. Okoro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 51%, EMINENCE FC 49%.
Biafra Eagles - EMINENCE FC 2:0

54e minuut.
Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler passt de bal met de wreef. Okoro is nu in balbezit. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Anyamkegh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 3:0

55e minuut.
Adepoju met de inworp. Obidimalor is nu in balbezit. Mierzwiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mierzwiak krijgt een gele kaart. Obidimalor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obidimalor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ślusarczyk springt en kopt de bal. Anyamkegh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike met een sublieme pass. Okoro rent richting de bal. Okoro schiet op doel. Anyamkegh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biafra Eagles - EMINENCE FC 4:0

79e minuut.
Okoro kopt de bal weg. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuzuruike is nu in balbezit. Onwuzuruike geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ślusarczyk passt de bal zonder na te denken. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinde begaat een overtreding. Ayinde krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biafra Eagles 40%, EMINENCE FC 60%.
Biafra Eagles - EMINENCE FC 4:0