Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: LION DEN
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 37327
OK soccer BBC Grill
433 attack Tactiek BBC
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 40.9
outstanding Schieten average
excellent Passen average
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
de Theux de Meylandt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Udenkwor de bal onder controle te krijgen. Obafemi kopt de bal weg. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel. Teberen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Akwuegbu geeft een hoge lob. Podpalyj kopt de bal weg. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Achebe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Azzato geeft de bal voor. Inworp. Zalyalov met de inworp. Omokoh rent richting de bal. Omokoh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ikeagu trapt de bal weg van het doel. de Theux de Meylandt kopt de bal weg. Akwuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi verovert de bal door een tackle van achteren. Obafemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bjørsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørsvik geeft een lange en hoge pass. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel. Teberen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 1:0

12e minuut.
Babalade speelt de bal door. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik passt de bal met de wreef. Yorgancı is nu in balbezit. Yorgancı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 2:0

26e minuut.
de Theux de Meylandt geeft de bal voor. Okoduwa kopt de bal weg. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 3:0

31e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 4:0

32e minuut.
Obafemi is nu in balbezit. Kalu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obafemi raakt geblesseerd tijdens het duel. de Theux de Meylandt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yorgancı springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okoduwa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 5:0

40e minuut.
de Theux de Meylandt met een sublieme pass. Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik passt de bal met de wreef. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Teberen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yorgancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yorgancı. Yorgancı krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Zalyalov rent richting de bal. Achebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalyalov rent richting de bal. Achebe geeft een lange en hoge pass. Podpalyj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 43%, BBC Grill 57%.
OK soccer - BBC Grill 5:1

48e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt passt de bal in één keer door. Salmenmaa speelt de bal door. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel. Teberen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Inworp. Salmenmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Salmenmaa met een sublieme pass. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt speelt de bal door. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Teberen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Muntean komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Azzato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ndah komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ndah geeft de bal voor. Obafemi kopt de bal weg. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa schiet op doel. Teberen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 6:1

61e minuut.
Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean passt de bal zonder na te denken. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 7:1

63e minuut.
Obafemi onderschept slim de pass. Muntean bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntean speelt de bal door. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa schiet op doel. Teberen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Daar is Bjørsvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bjørsvik passt de bal zonder na te denken. Salmenmaa met een sublieme pass. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Teberen bokst de bal weg.

84e minuut.
Muntean met een sublieme pass. Obafemi rent richting de bal. Akwuegbu rent richting de bal. Obafemi verovert de bal door een tackle van achteren. Obafemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bjørsvik speelt de bal door. Nworgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yorgancı onderschept slim de pass. Yorgancı haalt uit met een fantastische trap. Teberen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OK soccer - BBC Grill 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OK soccer 44%, BBC Grill 56%.
OK soccer - BBC Grill 8:1