Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMALT FC Manchester ace
451 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 32.5
adequate Schieten good
good Passen average
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Salvatori passt de bal zonder na te denken. Milchbubi rent richting de bal. Shavit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milchbubi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Agbo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Manchester ace 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Ugochukwu de bal. Omoyinmi verovert de bal door een tackle van achteren. Omoyinmi passt de bal zonder na te denken. Luca is nu in balbezit. Luca haalt uit met een fantastische trap. Misík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Bojanovský rent richting de bal. Agbo onderschept slim de pass. Agbo probeert naar een medespeler te passen. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap. Elejiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Manchester ace 2:0

20e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Bojanovský onderschept slim de pass. Bojanovský schiet op doel. Umukoro heeft problemen om de bal te vangen. Eguavoen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Omoh rent richting de bal. Omoh probeert naar een medespeler te passen. Milchbubi is nu in balbezit. Milchbubi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Okeke de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Garotinho speelt de bal door. Omoyinmi is nu in balbezit. Omoyinmi geeft een lange en hoge pass. Luca is nu in balbezit. Luca draait met de bal, schiet en ... Misík bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMALT FC 51%, Manchester ace 49%.
SMALT FC - Manchester ace 2:0

55e minuut.
Akabuogu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Luca de bal onder controle te krijgen. Okoduwa is nu in balbezit. Bojanovský rent richting de bal. Bojanovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Manchester ace 2:1

77e minuut.
Garotinho met een sublieme pass. Agbo rent richting de bal. Akabuogu onderschept slim de pass. Bojanovský is nu in balbezit. Bojanovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ugochukwu rent richting de bal. Ugochukwu speelt de bal door. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap. Elejiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Manchester ace 3:1

90e minuut.
Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen met een sublieme pass. Ayeni rent richting de bal. Bojanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanovský draait met de bal, schiet en ... Paal! Misík bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMALT FC 51%, Manchester ace 49%.
SMALT FC - Manchester ace 3:1