Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francinho Utd Sparrow Fc
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
32 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 18
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Mazzola speelt de bal door. Anasiak is nu in balbezit. Obinna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obinna krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Obinna rent richting de bal. McClean onderschept slim de pass. McClean passt de bal zonder na te denken. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Yobo bokst de bal weg.

17e minuut.
Shakpoke rent richting de bal. Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. McClean is nu in balbezit. Anasiak rent richting de bal. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Yobo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Aguiar passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Datoru met de inworp. Ogbodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbodo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Igbinadolor trapt de bal weg van het doel. Akabuogu is nu in balbezit. Anasiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anasiak krijgt een gele kaart.

24e minuut.
McClean kopt de bal weg. Obinna rent richting de bal. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ... Yobo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Anasiak probeert de bal aan de voet te houden. McClean is nu in balbezit. McClean passt de bal zonder na te denken. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Shaaka passt de bal zonder na te denken. Mazzola rent richting de bal. Mazzola met een sublieme pass. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Sparrow Fc 1:0

37e minuut.
Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean met een sublieme pass. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Obinna probeert naar een medespeler te passen. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean met een sublieme pass. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Ogunbiyi geeft de bal voor. Daar is Lertxundi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lertxundi probeert naar een medespeler te passen. McClean is nu in balbezit. McClean geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Obinna rent richting de bal. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean speelt de bal door. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Sparrow Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 26%, Sparrow Fc 74%.
Francinho Utd - Sparrow Fc 2:0

49e minuut.
Datoru onderschept slim de pass. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean passt de bal met de wreef. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Yobo trapt de bal weg van het doel. Aguiar kopt de bal weg. Shakpoke rent richting de bal. McClean verovert de bal door een tackle van achteren. McClean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Sparrow Fc 3:0

59e minuut.
Obinna bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean onderschept slim de pass. McClean met een sublieme pass. Anasiak is nu in balbezit. Anasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Sparrow Fc 4:0

61e minuut.
Mazzola kopt de bal weg. Lertxundi geeft een hoge lob. Daar is Shakpoke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anasiak rent richting de bal. Anasiak schiet op doel. Yobo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Anosike geeft een lange en hoge pass. McClean bereikt de bal nog maar net als eerste. McClean met een sublieme pass. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Sparrow Fc 5:0

78e minuut.
Anasiak heeft problemen om de bal te vangen. Ogunbiyi rent richting de bal. Anasiak onderschept slim de pass. Anasiak haalt uit met een fantastische trap. Yobo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Sparrow Fc 6:0

79e minuut.
Ogunbiyi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazzola met de inworp. Klungelig pakt McClean de bal. McClean geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Aguiar geeft de bal voor. Shakpoke heeft problemen om de bal te vangen. McClean onderschept slim de pass. McClean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - Sparrow Fc 7:0

89e minuut.
Okonkwo speelt de bal door. Lertxundi met een sublieme pass. Mazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzola geeft een lange en hoge pass. Anasiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 21%, Sparrow Fc 79%.
Francinho Utd - Sparrow Fc 7:0