Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Champions Bloodline FC
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Obiorah geeft een lange en hoge pass. Iroha is nu in balbezit. Fasindo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fasindo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ukohu is nu in balbezit. Isibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoba is nu in balbezit. Isibor onderschept slim de pass. Isibor haalt uit met een fantastische trap. Yekini bokst de bal weg.

24e minuut.
Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Utaka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Osondu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Osondu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Champions - Bloodline FC 1:0

29e minuut.
Fasindo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godwin met de inworp. Osondu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osondu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Baba geeft de bal voor. Osondu rent richting de bal. Osondu speelt de bal door. Iroha is nu in balbezit. Iroha schiet op doel. Akabuogu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Champions 51%, Bloodline FC 49%.
Soccer Champions - Bloodline FC 1:0

57e minuut.
Onwuzuruike geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nworgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukohu rent richting de bal. Ukohu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Akabuogu met een harde bal richting middenveld. Ogbuke kopt de bal weg. Teberen rent richting de bal. Okemiri verovert de bal door een tackle van achteren. Okemiri passt de bal met de wreef. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soccer Champions - Bloodline FC 1:1

62e minuut.
Ogbuke kopt de bal weg. Ukohu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukohu passt de bal in één keer door. Daar is Isibor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isibor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Obiorah probeert naar een medespeler te passen. Agunbiade is nu in balbezit. Godwin maakt een afschuwelijke overtreding. Godwin krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Daar is Agunbiade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godwin rent richting de bal. Godwin speelt de bal door. Iroha bereikt de bal nog maar net als eerste. Iroha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Godwin passt de bal met de wreef. Osondu rent richting de bal. Osondu met een sublieme pass. Iroha rent richting de bal. Iroha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Ogbuke de bal. Nwordu rent richting de bal. Nwordu passt de bal zonder na te denken. Iroha rent richting de bal. Iroha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Champions 53%, Bloodline FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Soccer Champions - Bloodline FC 1:1