Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Francinho Utd OK soccer
Normal Tactiek 433 attack
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 56.8
weak Schieten formidable
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Muntean rent richting de bal. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik passt de bal zonder na te denken. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:1

6e minuut.
Muntean kopt de bal weg. Anosike heeft problemen om de bal te vangen. de Theux de Meylandt met een sublieme pass. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lertxundi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lertxundi passt de bal met de wreef. Mazzola is nu in balbezit. Mazzola met een sublieme pass. McClean geeft een hoge lob. Ikeagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik met een sublieme pass. Daar is de Theux de Meylandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:2

10e minuut.
McClean is nu in balbezit. Bjørsvik geeft een lange en hoge pass. Okoduwa kopt de bal weg. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjørsvik met een snelle inworp. Babalade geeft een lange en hoge pass. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Anosike rent richting de bal. de Theux de Meylandt verovert de bal door een tackle van achteren. de Theux de Meylandt probeert naar een medespeler te passen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørsvik passt de bal in één keer door. Daar is Okoduwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntean is nu in balbezit. Muntean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Shaaka rent richting de bal. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Okoduwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt passt de bal in één keer door. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:3

27e minuut.
Salmenmaa passt de bal zonder na te denken. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt passt de bal in één keer door. Okoduwa heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:4

28e minuut.
Ekoku kopt de bal weg. de Theux de Meylandt met een sublieme pass. Klungelig pakt Obafemi de bal. Okoduwa rent richting de bal. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

32e minuut.
Muntean passt de bal in één keer door. Salmenmaa is nu in balbezit. Salmenmaa geeft de bal voor. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:5

37e minuut.
Muntean rent richting de bal. Muntean passt de bal zonder na te denken. Obafemi heeft problemen om de bal te vangen. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt schiet op doel. Igbinadolor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Obafemi rent richting de bal. Obafemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Muntean passt de bal in één keer door. Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa speelt de bal door. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 68%, OK soccer 32%.
Francinho Utd - OK soccer 0:5

48e minuut.
Salmenmaa passt de bal zonder na te denken. Obafemi rent richting de bal. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi onderschept slim de pass. Obafemi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:6

48e minuut.
McClean probeert naar een medespeler te passen. Anasiak heeft problemen om de bal te vangen. McClean rent richting de bal. Okoduwa onderschept slim de pass. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:7

50e minuut.
Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa geeft de bal voor. Daar is de Theux de Meylandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor bokst de bal weg. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt schiet op doel. Igbinadolor probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Obafemi rent richting de bal. Obafemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:8

51e minuut.
Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Anasiak passt de bal met de wreef. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Igbinadolor trapt de bal weg van het doel. Obafemi kopt de bal weg. Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:9

54e minuut.
Ekoku speelt de bal door. Iyenemi probeert de bal met de borst te controleren. de Theux de Meylandt bereikt de bal nog maar net als eerste. de Theux de Meylandt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:10

55e minuut.
Anasiak kopt de bal weg. Mazzola rent richting de bal. Mazzola probeert naar een medespeler te passen. McClean is nu in balbezit. McClean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Okoduwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyenemi verovert de bal door een tackle van achteren. Obafemi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Obafemi krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Iyenemi geeft een hoge lob. de Theux de Meylandt kopt de bal weg. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik geeft de bal voor. Okoduwa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:11

61e minuut.
Salmenmaa rent richting de bal. Salmenmaa geeft de bal voor. Okoduwa kopt de bal weg. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt passt de bal met de wreef. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:12

67e minuut.
Bjørsvik geeft een lange en hoge pass. Okoduwa kopt de bal weg. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:13

69e minuut.
Okoduwa is nu in balbezit. Iyenemi rent richting de bal. Okoduwa onderschept slim de pass. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Okoduwa de bal. Okoduwa draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Francinho Utd - OK soccer 0:14

71e minuut.
Muntean met een sublieme pass. de Theux de Meylandt rent richting de bal. de Theux de Meylandt geeft een hoge lob. Obafemi rent richting de bal. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Obafemi de bal. Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafemi draait met de bal, schiet en ... Igbinadolor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Iyenemi rent richting de bal. Muntean verovert de bal door een tackle van achteren. Muntean geeft een hoge lob. Okoduwa is nu in balbezit. Okoduwa haalt uit met een fantastische trap. Igbinadolor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Iyenemi onderschept slim de pass. Muntean onderschept slim de pass. Muntean passt de bal zonder na te denken. de Theux de Meylandt is nu in balbezit. de Theux de Meylandt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Francinho Utd 67%, OK soccer 33%.
Francinho Utd - OK soccer 0:14