Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SMALT FC Biafra Eagles
451 Tactiek 5-2-3 Dynamic
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Onwuzuruike probeert naar een medespeler te passen. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro passt de bal in één keer door. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Biafra Eagles 0:1

12e minuut.
Obidimalor geeft de bal voor. Onwuachi rent richting de bal. Onwuachi geeft een lange en hoge pass. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Biafra Eagles 0:2

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adepoju met de inworp. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okoro de bal. Paal! Misík probeert naar een medespeler te passen. Butler kopt de bal weg. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ... Misík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Omoh met een snelle inworp. Corcinschi is nu in balbezit. Corcinschi probeert naar een medespeler te passen. Milchbubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milchbubi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Ayeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuzuruike rent richting de bal. Onwuzuruike passt de bal met de wreef. Okoro rent richting de bal. Okoro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Okoro heeft problemen om de bal te vangen. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Omoh is nu in balbezit. Omoh passt de bal zonder na te denken. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi haalt uit met een fantastische trap. Misík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Biafra Eagles 0:3

38e minuut.
Van de Paar geeft de bal voor. Irozuru heeft problemen om de bal te vangen. Okoro rent richting de bal. Onwuachi is nu in balbezit. Onwuachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Van de Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Van de Paar passt de bal in één keer door. Onwuachi met een sublieme pass. Okoro is nu in balbezit. Okoro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Doeltrap. Misík trapt de bal weg. Obidimalor kopt de bal weg. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Misík met een harde bal richting middenveld. Obidimalor kopt de bal weg. Daar is Onwuachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onwuachi schiet op doel. Okoro controleert de bal met de borst. Misík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okoro rent richting de bal. Okoro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SMALT FC - Biafra Eagles 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMALT FC 69%, Biafra Eagles 31%.
SMALT FC - Biafra Eagles 0:4

59e minuut.
Obidimalor geeft een lange en hoge pass. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike verovert de bal door een tackle van achteren. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Misík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Van de Paar zal de hoekschop nemen. Salvatori rent richting de bal. Obidimalor onderschept slim de pass. Obidimalor geeft een lange en hoge pass. Okoro krijgt zijn hoofd ertegen. Misík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ayeni geeft een hoge lob. Van de Paar probeert de bal met de borst te controleren. Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Okoro is nu in balbezit. Okoro schiet op doel. Misík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Obidimalor passt de bal met de wreef. Butler is nu in balbezit. Butler geeft een lange en hoge pass. Okoro heeft problemen om de bal te vangen. Okoro haalt uit met een fantastische trap. Misík bokst de bal weg.

73e minuut.
Corcinschi is nu in balbezit. Onwuzuruike onderschept slim de pass. Onwuzuruike geeft een lange en hoge pass. Okoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMALT FC 82%, Biafra Eagles 18%.
SMALT FC - Biafra Eagles 0:4