Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division 1.01
  • Stadion: Pwf Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2839
Pwf Gidi cole
Attack Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ugali rent richting de bal. Ugali met een sublieme pass. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pwf - Gidi cole 0:1

14e minuut.
Ugali bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoye rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugali. Ugali krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mecha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dombraye met de inworp. Ajuwa is nu in balbezit. Ajuwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zeigbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zeigbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Temile rent richting de bal. Temile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pwf - Gidi cole 1:1

38e minuut.
Daar is Ajuwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emigo rent richting de bal. Emigo probeert naar een medespeler te passen. Obafuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Obafuso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ugali rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akinbiyi. Ugali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mohammed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nnaji geeft de bal voor. Daar is Temile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teberen rent richting de bal. Teberen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ajuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Teberen rent richting de bal. Teberen met een sublieme pass. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pwf - Gidi cole 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pwf 46%, Gidi cole 54%.
Pwf - Gidi cole 2:1

55e minuut.
Ugali geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ufele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugali is nu in balbezit. Ugali geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Agoye rent richting de bal. Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Ufele probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Akinbiyi de bal. Akinbiyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pwf - Gidi cole 2:2

88e minuut.
Daar is Ufele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ufele geeft een hoge lob. Agoye probeert de bal aan de voet te houden. Ugali is nu in balbezit. Ugali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pwf 43%, Gidi cole 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pwf - Gidi cole 2:2