Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Destinofc TEEFEH FC
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojigwe met een sublieme pass. Ejike is nu in balbezit. Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Okoronkwo geeft een lange en hoge pass. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi geeft de bal voor. Olufemi is nu in balbezit. Olufemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Agboola met de inworp. Afolabi is nu in balbezit. Ejike tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afolabi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Afolabi kan niet meer verder spelen. Babalade komt het veld opgelopen. Igweokolo met een snel genomen vrije trap. Moneke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. John is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Destinofc - TEEFEH FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destinofc 56%, TEEFEH FC 44%.
Destinofc - TEEFEH FC 1:0

68e minuut.
Esin kopt de bal weg. Agboola heeft problemen om de bal te vangen. West met een sublieme pass. Agboola heeft problemen om de bal te vangen. Agboola geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dosu verovert de bal door een tackle van achteren. Dosu geeft de bal voor. Esin rent richting de bal. Esin schiet op doel. Ogbodo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Destinofc 45%, TEEFEH FC 55%.
Destinofc - TEEFEH FC 1:0