Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gidi cole manager
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa passt de bal met de wreef. Nwachukwu met een sublieme pass. Odemwingie rent richting de bal. Odemwingie schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Obafuso passt de bal in één keer door. Obiorah bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiorah passt de bal met de wreef. Akinbiyi rent richting de bal. Akinbiyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gidi cole - manager 1:0

10e minuut.
Kondaponi passt de bal met de wreef. Ufele is nu in balbezit. Ufele geeft een hoge lob. Akinbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akinbiyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gidi cole - manager 2:0

13e minuut.
Onyedika passt de bal zonder na te denken. Kondaponi is nu in balbezit. Kondaponi passt de bal zonder na te denken. Daar is Akinbiyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akinbiyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gidi cole - manager 3:0

16e minuut.
Kondaponi rent richting de bal. Onyedika verovert de bal door een tackle van achteren. Onyedika probeert naar een medespeler te passen. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gidi cole - manager 3:1

20e minuut.
Ezenwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nwachukwu rent richting de bal. Mecha rent richting de bal. Nwachukwu onderschept slim de pass. Nwachukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gidi cole - manager 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gidi cole 60%, manager 40%.
Gidi cole - manager 3:2

47e minuut.
Ojo passt de bal zonder na te denken. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Layeni rent richting de bal. Odemwingie verovert de bal door een tackle van achteren. Odemwingie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ezenwa met de inworp. Nwachukwu rent richting de bal. Nwachukwu speelt de bal door. Odemwingie is nu in balbezit. Odemwingie schiet op doel. Zeigbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ojo met een snelle inworp. Edusei probeert naar een medespeler te passen. Layeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie onderschept slim de pass. Odemwingie draait met de bal, schiet en ... Zeigbo bokst de bal weg. Nwachukwu is nu in balbezit. Nwachukwu schiet op doel. Zeigbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gidi cole - manager 3:3

79e minuut.
Edusei geeft de bal voor. Ezenwa rent richting de bal. Ezenwa met een sublieme pass. Nwachukwu is nu in balbezit. Nwachukwu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nwachukwu is nu in balbezit. Mecha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nwachukwu. Nwachukwu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ojo rent richting de bal. Ojo speelt de bal door. Nnaji rent richting de bal. Odemwingie bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie schiet op doel. Zeigbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gidi cole 55%, manager 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gidi cole - manager 3:3