Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division 1.01
  • Stadion: pee Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2758
pee Hot wheels
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Inworp. Aliyu met een snelle inworp. Wahab geeft de bal voor. Wahab is nu in balbezit. Wahab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Okechukwu onderschept slim de pass. Iyodo verovert de bal door een tackle van achteren. Wahab onderschept slim de pass. Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oruma geeft een lange en hoge pass. Okechukwu is nu in balbezit. Okechukwu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pee - Hot wheels 0:1

17e minuut.
Osim trapt de bal weg. Martins probeert de bal met de borst te controleren. Oruma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martins is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Martins neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Iyodo is nu in balbezit. Oruma verovert de bal door een tackle van achteren. Oruma geeft een lange en hoge pass. Okechukwu rent richting de bal. Okechukwu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pee 67%, Hot wheels 33%.
pee - Hot wheels 0:1

49e minuut.
Martins kopt de bal weg. Osim bereikt de bal nog maar net als eerste. Osim geeft een lange en hoge pass. Nwosu is nu in balbezit. Wahab geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ikeagu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martins rent richting de bal. Okonkwo rent richting de bal. Martins onderschept slim de pass. Martins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwosu verovert de bal door een tackle van achteren. Nwosu geeft een lange en hoge pass. Ikeagu rent richting de bal. Ikeagu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ogunbiyi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Iyodo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wahab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Obinna probeert de bal aan de voet te houden. Aliyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu speelt de bal door. Klungelig pakt Okechukwu de bal. Okechukwu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pee - Hot wheels 0:2

72e minuut.
Njoku geeft de bal voor. Inworp. Wahab met een snelle inworp. Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Wahab draait met de bal, schiet en ... Ogunbiyi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ehiorobo kopt de bal weg. Daar is Abana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliyu is nu in balbezit. Aliyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Njoku trapt de bal weg. Ikeagu kopt de bal weg. Wahab probeert naar een medespeler te passen. Okechukwu is nu in balbezit. Okechukwu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Esin speelt de bal door. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo passt de bal zonder na te denken. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pee - Hot wheels 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pee 65%, Hot wheels 35%.
pee - Hot wheels 1:2