Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 21:21
  • Competitiewedstrijd: Division 1.01
  • Stadion: pee Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2665
pee amazing fc
433 Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.2 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Klungelig pakt Abana de bal. Uzoma rent richting de bal. Uzoma geeft de bal voor. Martins springt en kopt de bal. Ogunbiyi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pee - amazing fc 0:1

4e minuut.
Bobolayefa met de inworp. Uzoma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obinna. Obinna krijgt een gele kaart. Uzoma wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Uzoma kan niet meer verder spelen. Obinna speelt de bal door. Abana komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Abana probeert naar een medespeler te passen. Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins verovert de bal door een tackle van achteren. Ileagu is nu in balbezit. Ileagu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Obodo passt de bal zonder na te denken. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor begaat een overtreding. Obidimalor krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nwaneri heeft problemen om de bal te vangen. Nwaneri kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Obidimalor de bal onder controle te krijgen. Okon is nu in balbezit. Okon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nwaneri geeft een hoge lob. Iloenyosi kopt de bal weg. Obinna is nu in balbezit. Obinna geeft de bal voor. Martins krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Obodo kopt de bal weg. Iloenyosi geeft een lange en hoge pass. Shola kopt de bal weg. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Abana is nu in balbezit. Bobolayefa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa speelt de bal door. Shola heeft problemen om de bal te vangen. Shola geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Abana verovert de bal door een tackle van achteren. Temile is nu in balbezit. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins geeft een lange en hoge pass. Shola is nu in balbezit. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nwaneri probeert naar een medespeler te passen. Martins is nu in balbezit. Martins speelt de bal door. Okon rent richting de bal. Okon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Martins geeft een lange en hoge pass. Obodo bereikt de bal nog maar net als eerste. Obodo met een sublieme pass. Martins is nu in balbezit. Martins schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ileagu verovert de bal door een tackle van achteren. Ileagu geeft een hoge lob. Ehiorobo kan de bal niet met de borst controleren. Shola rent richting de bal. Shola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pee - amazing fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pee 61%, amazing fc 39%.
pee - amazing fc 0:2

53e minuut.
Okereke geeft een lange en hoge pass. Abana is nu in balbezit. Nwaneri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nwaneri krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ogunbiyi trapt de bal weg van het doel. Abana kopt de bal weg. Temile rent richting de bal. Temile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pee - amazing fc 0:3

67e minuut.
Abana onderschept slim de pass. Temile bereikt de bal nog maar net als eerste. Temile met een sublieme pass. Martins bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Obodo is nu in balbezit. Obodo met een sublieme pass. Okon rent richting de bal. Okon draait met de bal, schiet en ... Eviparker probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Martins rent richting de bal. Martins schiet op doel. Eviparker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Nwosu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ileagu met de inworp. Martins rent richting de bal. Martins haalt uit met een fantastische trap. Ogunbiyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pee 55%, amazing fc 45%.
pee - amazing fc 0:3