Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Aba FC blue stars
352 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 24
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ogbodo passt de bal in één keer door. Elejiko is nu in balbezit. Musa is nu in balbezit. Elejiko verovert de bal door een tackle van achteren. Elejiko draait met de bal, schiet en ... Mecha bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - blue stars 1:0

7e minuut.
Frimpong bereikt de bal nog maar net als eerste. Frimpong geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ekwueme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mbong geeft een hoge lob. Mecha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Dosunmu verovert de bal door een tackle van achteren. Mbong rent richting de bal. Tyavkase begaat een overtreding. Mbong is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Okocha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - blue stars 2:0

21e minuut.
Ogbodo is nu in balbezit. Ogbodo speelt de bal door. Omoyinmi rent richting de bal. Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - blue stars 3:0

28e minuut.
Dosunmu is nu in balbezit. Dosunmu met een sublieme pass. Elejiko rent richting de bal. Elejiko haalt uit met een fantastische trap. Mecha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - blue stars 4:0

29e minuut.
Obidimalor heeft problemen om de bal te vangen. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyavkase rent richting de bal. Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Aba FC 44%, blue stars 56%.
Inter Aba FC - blue stars 4:0

46e minuut.
Obidimalor bereikt de bal nog maar net als eerste. Obidimalor passt de bal met de wreef. Tyavkase probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - blue stars 5:0

63e minuut.
Nwobodo met een sublieme pass. Tyavkase is nu in balbezit. Ekwueme schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ekwueme krijgt een gele kaart. Tyavkase wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Frimpong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Elaho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obidimalor rent richting de bal. Obidimalor draait met de bal, schiet en ... Udenkwor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - blue stars 5:1

88e minuut.
Okocha met een sublieme pass. Dosunmu rent richting de bal. Dosunmu met een sublieme pass. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Aba FC - blue stars 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Aba FC 46%, blue stars 54%.
Inter Aba FC - blue stars 6:1