Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crazy Explosives Barcelona dream
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Ejide probeert naar een medespeler te passen. Adeshina rent richting de bal. Adeshina passt de bal met de wreef. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku draait met de bal, schiet en ... Adamu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Olufemi geeft een lange en hoge pass. Obiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alegbe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Obiku met een snelle inworp. Madu probeert de bal met de borst te controleren. Osueke is nu in balbezit. Madu onderschept slim de pass. Madu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Madu rent richting de bal. Madu passt de bal zonder na te denken. Ijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijaya haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kanu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crazy Explosives - Barcelona dream 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Explosives 36%, Barcelona dream 64%.
Crazy Explosives - Barcelona dream 1:0

49e minuut.
Madu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Madu verovert de bal door een tackle van achteren. Ijaya rent richting de bal. Ijaya schiet op doel. Ehiorobo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ehiorobo probeert naar een medespeler te passen. Ekoku kopt de bal weg. Omoefe met een sublieme pass. Ejide is nu in balbezit. Ejide geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Choji bereikt de bal nog maar net als eerste. Eguavoen verovert de bal door een tackle van achteren. Eguavoen speelt de bal door. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Eguavoen rent richting de bal. Obiku onderschept slim de pass. Obiku passt de bal met de wreef. Ejide bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejide geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crazy Explosives 46%, Barcelona dream 54%.
Crazy Explosives - Barcelona dream 1:0