Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silverheart F.C ayang fc
Normal Tactiek 541
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ojigwe speelt de bal door. Daar is Ovie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kala Otaji onderschept slim de pass. Kala Otaji schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ihebulu met een sublieme pass. Ojigwe heeft problemen om de bal te vangen. Adepoju rent richting de bal. Ojigwe is nu in balbezit. Ojigwe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ovie geeft een lange en hoge pass. Udeze rent richting de bal. Udeze met een sublieme pass. Kala Otaji is nu in balbezit. Kala Otaji draait met de bal, schiet en ... Elaho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverheart F.C - ayang fc 0:1

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Ovie de bal onder controle te krijgen. Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udeze. Udeze krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kala Otaji rent richting de bal. Kala Otaji passt de bal in één keer door. Omokoh bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokoh schiet op doel. Shaaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverheart F.C - ayang fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverheart F.C 58%, ayang fc 42%.
Silverheart F.C - ayang fc 0:2

63e minuut.
Kala Otaji rent richting de bal. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap. Daar is Shaaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omokoh is nu in balbezit. Omokoh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ojigwe probeert naar een medespeler te passen. Sule rent richting de bal. Adebola met een sublieme pass. Kala Otaji rent richting de bal. Kala Otaji schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Adebola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adebola geeft een lange en hoge pass. Kala Otaji rent richting de bal. Kala Otaji draait met de bal, schiet en ... Shaaka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silverheart F.C - ayang fc 0:3

73e minuut.
Ihebulu met een snelle inworp. Ojigwe rent richting de bal. Ojigwe geeft een lange en hoge pass. Ovie rent richting de bal. Ovie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ojigwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Udeze rent richting de bal. Udeze speelt de bal door. Ovie is nu in balbezit. Ovie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silverheart F.C - ayang fc 1:3

86e minuut.
Omokoh heeft problemen om de bal te vangen. Shaaka met een sublieme pass. Kala Otaji heeft problemen om de bal te vangen. Kala Otaji haalt uit met een fantastische trap. Elaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silverheart F.C 60%, ayang fc 40%.
Silverheart F.C - ayang fc 1:3