Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Blue SammySparkle403
Attack Tactiek 424
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 26.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Klungelig pakt Olofinjana de bal. Olofinjana met een sublieme pass. Ozuah bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ndah rent richting de bal. Ndah passt de bal met de wreef. Olofinjana probeert naar een medespeler te passen. Yekini rent richting de bal. Yekini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Garbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini verovert de bal door een tackle van achteren. Yekini passt de bal zonder na te denken. Okon rent richting de bal. Okon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sunday kopt de bal weg. Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Ilodigwe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ilodigwe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Blue 41%, SammySparkle403 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester Blue - SammySparkle403 0:0

46e minuut.
Garbo is nu in balbezit. Garbo met een sublieme pass. Emigo is nu in balbezit. Emigo geeft de bal voor. Folorunsho probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Folorunsho geeft een hoge lob. Inworp. Emigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okolosi is nu in balbezit. Okolosi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dozie rent richting de bal. Ijaya is nu in balbezit. Ijaya probeert naar een medespeler te passen. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Blue - SammySparkle403 1:0

77e minuut.
Okolosi passt de bal in één keer door. West met een sublieme pass. Ilodigwe speelt de bal door. Yekini bereikt de bal nog maar net als eerste. Yekini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ebiede rent richting de bal. Ijaya verovert de bal door een tackle van achteren. Okolosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebiede is nu in balbezit. Ebiede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Blue 53%, SammySparkle403 47%.
Manchester Blue - SammySparkle403 1:0