Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division 1.02
  • Stadion: 9ja Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2448
9ja Barcelona dream
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Ejike verovert de bal door een tackle van achteren. Ejike speelt de bal door. Olawaniyi is nu in balbezit. Olawaniyi schiet op doel. Oruma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ehiorobo bokst de bal weg.

38e minuut.
Osueke onderschept slim de pass. Osueke met een sublieme pass. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina bereikt de bal nog maar net als eerste. Adeshina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Elaho passt de bal met de wreef. Osueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Osueke geeft een lange en hoge pass. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 9ja 58%, Barcelona dream 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
9ja - Barcelona dream 0:0

52e minuut.
Sodje bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Nwachukwu rent richting de bal. Ekoku onderschept slim de pass. Ekoku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
9ja - Barcelona dream 0:1

54e minuut.
Adeshina speelt de bal door. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Umar. Umar krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Mbong geeft een lange en hoge pass. Ekoku kopt de bal weg. Adeshina is nu in balbezit. Ekoku rent richting de bal. Ekoku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Eguavoen de bal. Umar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejike is nu in balbezit. Olawaniyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olawaniyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
9ja - Barcelona dream 1:1

83e minuut.
Umar met een sublieme pass. Olawaniyi is nu in balbezit. Oruma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oruma krijgt een gele kaart. Olawaniyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olawaniyi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 9ja 64%, Barcelona dream 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
9ja - Barcelona dream 1:1