Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young citizens fc FC Orion
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Ogunbiyi speelt de bal door. Dosu is nu in balbezit. Shola verovert de bal door een tackle van achteren. Shola geeft de bal voor. Ogbodudu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Okereke de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Omotayo met een sublieme pass. Shola rent richting de bal. Shola geeft de bal voor. Ugbade rent richting de bal. Ugbade haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Martins geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emenalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiwo geeft een hoge lob. Martins rent richting de bal. Ugbade verovert de bal door een tackle van achteren. Ugbade draait met de bal, schiet en ... Okereke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young citizens fc - FC Orion 1:0

43e minuut.
Ogunbiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogunbiyi passt de bal in één keer door. Dosu is nu in balbezit. Shola is nu in balbezit. Shola geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young citizens fc 62%, FC Orion 38%.
Young citizens fc - FC Orion 1:0

59e minuut.
Umukoro verovert de bal door een tackle van achteren. Umukoro geeft een hoge lob. Ndah is nu in balbezit. Rufai verovert de bal door een tackle van achteren. Rufai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young citizens fc - FC Orion 1:1

71e minuut.
Okoh speelt de bal door. Stephen is nu in balbezit. Ugbade bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugbade draait met de bal, schiet en ... Okereke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Young citizens fc - FC Orion 2:1

79e minuut.
Ogbodudu speelt de bal door. Taiwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiwo passt de bal zonder na te denken. Ajao rent richting de bal. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ufele begaat een overtreding. Umukoro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ogunbiyi met een snel genomen vrije trap. Daar is Okereke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young citizens fc 56%, FC Orion 44%.
Young citizens fc - FC Orion 2:1