Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:22
  • Competitiewedstrijd: Division 1.03
  • Stadion: MDVfc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2781
MDVfc Kaffir London
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Sylvester geeft een hoge lob. Apam kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Taiwo de bal onder controle te krijgen. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Okoh passt de bal zonder na te denken. Famewo met een sublieme pass. Etafia heeft problemen om de bal te vangen. Esin rent richting de bal. Esin draait met de bal, schiet en ... Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Famewo verovert de bal door een tackle van achteren. Famewo speelt de bal door. Etafia is nu in balbezit. Esin verovert de bal door een tackle van achteren. Esin schiet op doel. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Okoh de bal. Shakpoke geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Apam de bal. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ekeh kopt de bal weg. Famewo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famewo speelt de bal door. Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Okoh heeft problemen om de bal te vangen. Atuegbu is nu in balbezit. Okoh maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Okoh naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Idahor passt de bal zonder na te denken. Esin rent richting de bal. Ijeh rent richting de bal. Esin verovert de bal door een tackle van achteren. Esin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Shakpoke onderschept slim de pass. Shakpoke geeft de bal voor. Ojigwe kopt de bal weg. Esin is nu in balbezit. Esin draait met de bal, schiet en ... Shorunmu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Famewo met een sublieme pass. Esin is nu in balbezit. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin onderschept slim de pass. Esin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MDVfc 38%, Kaffir London 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MDVfc - Kaffir London 0:0

57e minuut.
Aminu passt de bal met de wreef. Apam is nu in balbezit. Ijeh rent richting de bal. Ijeh haalt uit met een fantastische trap. Aminu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Siasia met een harde bal richting middenveld. Anosike kopt de bal weg. Etafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Esin is nu in balbezit. Esin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Ijeh de bal. Anosike bereikt de bal nog maar net als eerste. Anosike probeert naar een medespeler te passen. Esin rent richting de bal. Esin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sylvester met een snelle inworp. Atuegbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ugochukwu ... Strafschop! Atuegbu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aminu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Siasia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ojirika met een sublieme pass. Apam heeft problemen om de bal te vangen. Apam met een sublieme pass. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu draait met de bal, schiet en ... Siasia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MDVfc 43%, Kaffir London 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MDVfc - Kaffir London 0:0