Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luton Town FC BB 3 fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Yobo is nu in balbezit. Yobo passt de bal zonder na te denken. Ademola rent richting de bal. Okoh verovert de bal door een tackle van achteren. Okoh schiet op doel. De bal raakt de paal. Eguavoen rent richting de bal. Eguavoen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Town FC - BB 3 fc 0:1

12e minuut.
Ademola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okoro speelt de bal door. Emigo rent richting de bal. Odiye rent richting de bal. Odiye schiet op doel. Ngedi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Emigo geeft een lange en hoge pass. Adinachukwu is nu in balbezit. Adinachukwu speelt de bal door. Adeshina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adeshina haalt uit met een fantastische trap. Igwe bokst de bal weg.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eguavoen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Adeshina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adeshina schiet op doel. Igwe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Yobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yobo geeft een lange en hoge pass. Aghahowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoh onderschept slim de pass. Okoh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luton Town FC - BB 3 fc 0:2

40e minuut.
Odiye geeft een hoge lob. Amokachi kopt de bal weg. Adeshina probeert naar een medespeler te passen. Okoh is nu in balbezit. Okoh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Igwe trapt de bal weg van het doel. Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam passt de bal zonder na te denken. Odiye rent richting de bal. Odiye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Melkam onderschept slim de pass. Melkam probeert naar een medespeler te passen. Ogunsoto is nu in balbezit. Odiye onderschept slim de pass. Odiye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luton Town FC 50%, BB 3 fc 50%.
Luton Town FC - BB 3 fc 0:2

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eguavoen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Owubokiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adeshina is nu in balbezit. Adeshina schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luton Town FC 61%, BB 3 fc 39%.
Luton Town FC - BB 3 fc 0:2