Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stevies FC Superior Fc
Attack Tactiek 523
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Okon trapt de bal weg. Agboola kan de bal niet met de borst controleren. Agboola speelt de bal door. Baba is nu in balbezit. Baba schiet op doel. Idahor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Igweonu passt de bal in één keer door. Uche rent richting de bal. Uche passt de bal met de wreef. Ademola is nu in balbezit. Ademola draait met de bal, schiet en ... Okon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevies FC - Superior Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevies FC 40%, Superior Fc 60%.
Stevies FC - Superior Fc 1:0

70e minuut.
Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyu geeft de bal voor. Kala Otaji probeert de bal met de borst te controleren. Ademola is nu in balbezit. Ademola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dombraye rent richting de bal. Dombraye speelt de bal door. Daar is Ademola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ademola draait met de bal, schiet en ... Okon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevies FC - Superior Fc 2:0

84e minuut.
Igweonu geeft de bal voor. Amokachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amokachi speelt de bal door. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Uche speelt de bal door. Igweonu is nu in balbezit. Igweonu geeft de bal voor. Ademola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ademola haalt uit met een fantastische trap. Okon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stevies FC - Superior Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stevies FC 38%, Superior Fc 62%.
Stevies FC - Superior Fc 3:0