Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Etile FC Super strikers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Gabriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okonkwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Omotayo rent richting de bal. Elejiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Iyenemi passt de bal in één keer door. Esin bereikt de bal nog maar net als eerste. Elejiko onderschept slim de pass. Elejiko draait met de bal, schiet en ... Osim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Elejiko de bal. Elejiko speelt de bal door. Ikedia is nu in balbezit. Ikedia schiet op doel. Fregene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chukwu trapt de bal weg. Omotayo rent richting de bal. Omotayo met een sublieme pass. Elejiko rent richting de bal. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Etile FC - Super strikers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etile FC 49%, Super strikers 51%.
Etile FC - Super strikers 0:1

47e minuut.
Iyenemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikedia verovert de bal door een tackle van achteren. Ikedia passt de bal in één keer door. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gabriel is nu in balbezit. Gabriel geeft een hoge lob. Ikedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuaibu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Inworp. Omoh met de inworp. Elejiko speelt de bal door. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Egbo probeert naar een medespeler te passen. Okeke geeft een lange en hoge pass. Daar is Udenkwor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shuaibu rent richting de bal. Shuaibu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Iyenemi met een sublieme pass. Omotayo is nu in balbezit. Omotayo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Elejiko de bal. Elejiko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Etile FC - Super strikers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Etile FC 54%, Super strikers 46%.
Etile FC - Super strikers 0:2