Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaffir London Young citizens fc
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Okoh kopt de bal weg. Etafia is nu in balbezit. Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen draait met de bal, schiet en ... Shorunmu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaffir London - Young citizens fc 0:1

4e minuut.
Okoh geeft de bal voor. Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojirika begaat een overtreding. Ojirika krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Ehiorobo passt de bal zonder na te denken. Apam rent richting de bal. Apam passt de bal in één keer door. Aminu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aminu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stephen geeft de bal voor. Emenalo speelt de bal door. Ufele is nu in balbezit. Okoh is nu in balbezit. Okoh geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ijeh met een sublieme pass. Ekeh geeft de bal voor. Klungelig pakt Ayinde de bal. Oghene geeft een hoge lob. Aminu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ufele is nu in balbezit. Stephen kopt de bal weg. Etafia heeft problemen om de bal te vangen. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade draait met de bal, schiet en ... Shorunmu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaffir London 51%, Young citizens fc 49%.
Kaffir London - Young citizens fc 0:1

49e minuut.
Shakpoke met de inworp. Sylvester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvester passt de bal in één keer door. Ufele verovert de bal door een tackle van achteren. Ijeh geeft een lange en hoge pass. Udebuluzor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Taiwo met de inworp. Ayinde probeert naar een medespeler te passen. Ijeh rent richting de bal. Stephen is nu in balbezit. Stephen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Sylvester raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Musa komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Stephen onderschept slim de pass. Stephen speelt de bal door. Daar is Ekeh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ugbade is nu in balbezit. Ugbade schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Shorunmu trapt de bal weg van het doel. Ufele kopt de bal weg. Ijeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ijeh geeft een hoge lob. Ehiorobo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oghene zal de hoekschop nemen. Udebuluzor bokst de bal weg. Aminu is nu in balbezit. Aminu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaffir London - Young citizens fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaffir London 53%, Young citizens fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaffir London - Young citizens fc 1:1