Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamite FC Luton Town FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Nwaneri is nu in balbezit. Onyeogu onderschept slim de pass. Onyeogu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Owubokiri de bal onder controle te krijgen. Paal!

10e minuut.
Odiye heeft problemen om de bal te vangen. Melkam rent richting de bal. Nwordu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nwordu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Melkam is nu in balbezit. Omoyinmi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melkam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melkam neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamite FC - Luton Town FC 0:1

24e minuut.
Owubokiri geeft de bal voor. Inworp. Ahmed met een snelle inworp. Monye rent richting de bal. Monye schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Okoro passt de bal in één keer door. Omoyinmi is nu in balbezit. Met opzet legt Odiye zijn tegenspeler op de grond. Odiye krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Okoro geeft de bal voor. Odiah rent richting de bal. Odiye onderschept slim de pass. Odiye draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Odiye is nu in balbezit. Odiye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamite FC - Luton Town FC 0:2

43e minuut.
Monye passt de bal zonder na te denken. Nwaneri is nu in balbezit. Monye probeert naar een medespeler te passen. Onyeogu rent richting de bal. Onyeogu draait met de bal, schiet en ... Igwe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamite FC 51%, Luton Town FC 49%.
Dynamite FC - Luton Town FC 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okoye met de inworp. Omoyinmi rent richting de bal. Melkam verovert de bal door een tackle van achteren. Melkam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Monye verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen verovert de bal door een tackle van achteren. Stephen passt de bal met de wreef. Odiye is nu in balbezit. Odiye schiet op doel. Ilodigwe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamite FC - Luton Town FC 0:3

69e minuut.
Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aghahowa verovert de bal door een tackle van achteren. Aghahowa geeft een lange en hoge pass. Melkam bereikt de bal nog maar net als eerste. Melkam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamite FC 50%, Luton Town FC 50%.
Dynamite FC - Luton Town FC 0:3