Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WINCO FC young planners fc
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Otegheri onderschept slim de pass. Otegheri geeft een hoge lob. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap. Egbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - young planners fc 1:0

39e minuut.
Oghene met een sublieme pass. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Idahor zijn tegenspeler op de grond. Baba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akwuegbu komt bij de bal en schiet. Egbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Olabiyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabiyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Olofinjana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba schiet op doel. De bal raakt de paal. Edusei is nu in balbezit. Edusei geeft de bal voor. Olofinjana rent richting de bal. Olofinjana geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WINCO FC 50%, young planners fc 50%.
WINCO FC - young planners fc 1:0

59e minuut.
Olofinjana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otegheri speelt de bal door. Iroha probeert naar een medespeler te passen. Umukoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Umukoro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Oghene rent richting de bal. Baba rent richting de bal. Baba schiet op doel. Agbim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - young planners fc 2:0

64e minuut.
Egbo met een harde bal richting middenveld. Enakarhire kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Akanji de bal onder controle te krijgen. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana haalt uit met een fantastische trap. Egbo bokst de bal weg.

74e minuut.
Otegheri met een sublieme pass. Inworp. Olabiyi met een snelle inworp. Oghene is nu in balbezit. Oghene geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Egbo neemt vlug de vrije trap. Enakarhire kopt de bal weg. Oghene speelt de bal door. Olofinjana bereikt de bal nog maar net als eerste. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - young planners fc 3:0

82e minuut.
Enakarhire passt de bal zonder na te denken. Edusei bereikt de bal nog maar net als eerste. Edusei passt de bal met de wreef. Elejiko is nu in balbezit. Elejiko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Edusei speelt de bal door. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba passt de bal zonder na te denken. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WINCO FC - young planners fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WINCO FC 38%, young planners fc 62%.
WINCO FC - young planners fc 4:0