Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea cf Ukoha Fc
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 27.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ijeh rent richting de bal. Onwuachi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ijeh raakt geblesseerd tijdens het duel. Ijeh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorunmu verovert de bal door een tackle van achteren. Shorunmu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ijeh kopt de bal weg. Enakarhire heeft problemen om de bal te vangen. Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu draait met de bal, schiet en ... Agbonavbare werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea cf - Ukoha Fc 0:1

11e minuut.
Bracken geeft een lange en hoge pass. Olugbodi rent richting de bal. Shorunmu onderschept slim de pass. Shorunmu draait met de bal, schiet en ... Agbo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moneke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidlička rent richting de bal. Shorunmu is nu in balbezit. Shorunmu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Abana met een sublieme pass. Onwuachi rent richting de bal. Elejiko rent richting de bal. Onwuachi verovert de bal door een tackle van achteren. Onwuachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea cf - Ukoha Fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea cf 51%, Ukoha Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea cf - Ukoha Fc 1:1

48e minuut.
Ola rent richting de bal. Mano is nu in balbezit. Mano passt de bal zonder na te denken. Shorunmu rent richting de bal. Shorunmu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ola is nu in balbezit. Mano rent richting de bal. Mano passt de bal in één keer door. Onwuachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuachi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ijeh rent richting de bal. Ogbeche onderschept slim de pass. Ijeh maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ijeh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ijeh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea cf 58%, Ukoha Fc 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea cf - Ukoha Fc 1:1