Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POSH FC WINCO FC
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 25.9
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Iloenyosi onderschept slim de pass. Iloenyosi geeft de bal voor. Bobolayefa is nu in balbezit. Melkam rent richting de bal. Melkam haalt uit met een fantastische trap. Ekhosuehi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Enakarhire rent richting de bal. Enakarhire met een sublieme pass. Edusei probeert naar een medespeler te passen. Ikeagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Olabiyi probeert naar een medespeler te passen. Ikeagu is nu in balbezit. Akpoborie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu verovert de bal door een tackle van achteren. Ikeagu passt de bal zonder na te denken. Ijeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kelechi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene passt de bal zonder na te denken. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Enakarhire kopt de bal weg. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikeagu is nu in balbezit. Ikeagu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Babangida de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
POSH FC - WINCO FC 0:1

43e minuut.
Ikeagu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olofinjana komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POSH FC 57%, WINCO FC 43%.
POSH FC - WINCO FC 0:1

57e minuut.
Melkam is nu in balbezit. Melkam speelt de bal door. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POSH FC - WINCO FC 0:2

63e minuut.
Edusei probeert naar een medespeler te passen. Olofinjana rent richting de bal. Akpoborie rent richting de bal. Olofinjana verovert de bal door een tackle van achteren. Olofinjana geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
POSH FC - WINCO FC 0:3

71e minuut.
Baba probeert naar een medespeler te passen. Oghene bereikt de bal nog maar net als eerste. Oghene speelt de bal door. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ukohu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Edusei rent richting de bal. Edusei met een sublieme pass. Okolosi is nu in balbezit. Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana draait met de bal, schiet en ... Ijeh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Olabiyi passt de bal zonder na te denken. Ukohu rent richting de bal. Ukohu geeft de bal voor. Baba bereikt de bal nog maar net als eerste. Baba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POSH FC - WINCO FC 0:4

85e minuut.
Isibor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POSH FC 68%, WINCO FC 32%.
POSH FC - WINCO FC 0:4